Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου

Στην Επίδαυρο με πούλμαν (και με τα παιδιά μας μαζί)


Ξεχάστε τα έξοδα βενζίνης και φύγετε για Επίδαυρο με το πιο θεατρόφιλο πούλμαν του φεστιβάλ, το οποίο σας επιστρέφει στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ, με κόστος 15€ για τους ενήλικες και 2€ για παιδιά μέχρι 10 ετών (πληροφορίες: 2103255352 ). Τί θα κάνουν τα παιδιά την ώρα της παράστασης; Δημιουργική απασχόληση με εξειδικευμένους θεατροπαιδαγωγούς: χειροτεχνίες και εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, μουσική και δημιουργική κίνηση (για ηλικίες 4-12 ετών, με κόστος 5€/παιδί, δήλωση συμμετοχής στο creativechildren@greekfestival.gr ). Προσοχή: οι δύο εξαιρετικές πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ισχύουν μόνο για αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο 4 & 5/8 και, αντίστοιχα, για τις παραστάσεις «Μήδεια» (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ) και «Προμηθέας Δεσμώτης/Ικέτιδες» (Μικρή Επίδαυρος ), καθώς επίσης για τις 19/8 και για την τελετή λήξης «Εδώ είν’ αλώνι για χορό!…» (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ). Η δυνατότητα για δημιουργική απασχόληση αφορά επίσης και την παράσταση της «Άλκηστης» (4 & 5/8 ), όπου, επειδή η παραγωγή είναι του Εθνικού θεάτρου, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς και επιστροφής των θεατών με το πούλμαν του ίδιου του Εθνικού (16€/άτομο με την αγορά εισιτηρίου στο Άνω Διάζωμα και 26€/άτομο στο Κάτω Διάζωμα, πληροφορίες από 2105288178, -179 ).


 


Στη δημιουργική απασχόληση, για άνεργους και πολύτεκνους κηδεμόνες, τα δύο παιδιά μπορούν να συμμετέχουν με ένα εισιτήριο.

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Isidoros KT. πριν από 11 ημέρες

    Και οταν καποια παιδακια αρχιζουν να κλαινε και να φωναζουν οτι θελουν τους γονεις τους, οπως συνεβη τις προαλλες που παρακολουθουσαμε "Μηδεια"; Και οι φωνες αυτες ενοχλουσαν την παρασταση; Τοτε τι κανουμε ;