5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε

Ακόμα δεν έχετε δει το «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ»; Χάσατε πέρυσι το τρελό ντουέτο των Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου; Αυτές και άλλες τρεις κωμωδίες παίζονται τώρα στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε

«Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ»

Ο Θανάσης Αλευράς δίνει ρεσιτάλ μιμούμενος τον Ζορμπά, την Πάολα, τον Οιδίποδα, έναν σταρ του Bollywood και… τον εαυτό του στη σάτιρα της Δήμητρας Παπαδοπούλου για το φαινόμενο «Ο Έλληνας της κρίσης» και μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνη Κρόμπα, Ελένη Ροδά κ.ά. κάνουν περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής (Νέα Μάκρη, 29/6).

«Πέτρες στις τσέπες του»

5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε - εικόνα 1

Η γλυκόπικρη κωμωδία της Μαρί Τζόουνς δίνει την ευκαιρία στο ντουέτο Μάκης Παπαδημητρίου-Γιώργος Χρυσοστόμου να επιδοθούν σε ένα ντελίριο μεταμορφώσεων, ως κομπάρσοι στα γυρίσματα μιας υπερπαραγωγής. Μετά τα απανωτά sold-out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η παράσταση περιοδεύει, με τέσσερις σταθμούς αυτήν την εβδομάδα: Ηλιούπολη (1/7), Βύρωνα (2/7), Χαλάνδρι (3/7) και Παπάγου (4/7).

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε - εικόνα 2

Κάπου ενάμισι εκατομμύριο θεατές έχουν δει τα τελευταία 9 χρόνια τη διάσημη «θανατερή» κωμωδία των Ρήγα - Αποστόλου. Κι όμως εκείνη σκορπά ακόμη απτόητη το μαύρο χιούμορ της, φέρνοντας μια πλειάδα καλών ηθοποιών πάνω από ένα… πτώμα. Παίζουν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Παύλος Χαϊκάλης, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Παρθένα Χοροζίδου κ.ά. Η καλοκαιρινή περιοδεία τους ξεκινά από την Ηλιούπολη (30/6).

«3 λαλούν και 2 χορεύουν»

5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε - εικόνα 3

Σε παραγωγή του θεάτρου Coronet, οι Λευτέρης Ελευθερίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Βανέσα Αδαμοπούλου κ.ά., μαζί με τους Sleeping Band, πολλά σκετς, σατιρικά τραγούδια και μπαλάντες αναβιώνουν τα οικογενειακά θεάματα των παλιών αναψυκτηρίων κι ανοίγουν το πρόγραμμά τους με την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα» βασισμένη στο best seller της Ράνιας Μπουμπουρή. Πρώτος σταθμός, το Μαρούσι (30/6).

«Caveman»

5 κωμωδίες «παραθερίζουν» στα ανοιχτά θέατρα. Διαβάστε που θα τις πετύχετε - εικόνα 4

Δέκα χρόνια επιτυχίας κλείνει το σόλο του ανθρώπου των σπηλαίων που έχει γίνει κωμικό σύμβολο των ζευγαριών και ξεκαρδιστικό μυστικό κάθε καλής συμβίωσης. Αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας τη βάση του, το θέατρο Coronet, ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνεχίζει απτόητος να θίγει τα κακώς κείμενα των σχέσεων στα ανοιχτά θέατρα των δήμων, με πρώτο σταθμό το Μαρούσι (4/7).

Περισσότερες πληροφορίες

Μάνα θα πάω στο Hollywood

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Δύο άνεργοι ηθοποιοί, που μηχανεύονται τα πάντα ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στο Χόλιγουντ, δεν διστάζουν να μετατρέψουν το διαμέρισμά τους σε οίκο ανοχής.

Caveman

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 120 '

Για 9η χρονιά ο Caveman επιχειρεί να φωτίσει τις σχέσεις των δύο φύλων και να ανακαλύψει το μυστικό της συμβίωσης.

Πέτρες στις τσέπες του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο Βορειοϊρλανδοί κομπάρσοι αναζητούν μερίδιο από τη λάμψη των σταρ. Έτσι ανεβάζουν το δικό τους έργο, την αφήγηση της εμπειρίας τους ως κομπάρσων σε μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στα μέρη τους.

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Στην κηδεία του πατέρα των δύο πρωταγωνιστριών λαμβάνει χώρα μια σειρά ευτράπελων καταστάσεων – να ’ναι καλά οι συγγενείς με τις λανθάνουσες συμπεριφορές

3 λαλούν και 2 χορεύουν

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Μια παράσταση με σκετσάκια, σατιρικά τραγούδια και νοσταλγικές μπαλάντες, που επιδιώκει να αναβιώσει τα θεάματα των παλιών αναψυκτηρίων. Στην αρχή παρουσιάζεται το παιδικό μουσικοθεατρικό θέαμα «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα 2» (διάρκειας μιας ώρας), βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Ράνιας Μπουμπουρή

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.