Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου σε περιοδεία

Mετά τα απανωτά sold-out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η κωμωδία «Πέτρες στις τσέπες του» περιοδεύει, με τέσσερις σταθμούς στην Αττική στις αρχές Ιουλίου.

Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου σε περιοδεία

Έχετε δει παράσταση που το χειροκρότημα και οι επευφημίες ξεκινούν προτού καν αρχίσει; Αυτό συμβαίνει στο «Πέτρες στις τσέπες του», όπου έχει ενταχτεί –εν είδει ζεστάματος– μια μπασκετική αναμέτρηση των δύο πρωταγωνιστών, πριν επιδοθούν στο απολαυστικό ρεσιτάλ μεταμορφώσεών τους. Αυτά συνέβαιναν τους τελευταίους πέντε μήνες στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Ύστερα από τα καθημερινά sold-out, η «επιμήκυνση» της σεζόν για το τρελό ντουέτο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χρυσοστόμου ήταν αναπόφευκτη. Η γλυκόπικρη κωμικοτραγωδία της Μάρι Τζόουνς θα ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα, μεταφέροντάς μας στα γυρίσματα μιας χολιγουντιανής υπερπαραγωγής σε μια κωμόπολη της Βόρειας Ιρλανδίας. Θέμα της; Ο αντίκτυπος των εν λόγω γυρισμάτων στη ζωή δύο φτωχών ντόπιων κομπάρσων.

Πρώτοι σταθμοί στην Αττική: Ηλιούπολη (1/7), Βύρωνα (2/7), Χαλάνδρι (3/7) και Παπάγου (4/7). Περισσότεροι σταθμοί στην περιοδεία σε όλη την Ελλάδα https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-tou-neou-kosmou/petres-stis-tsepes-tou/

Περισσότερες πληροφορίες

Πέτρες στις τσέπες του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο Βορειοϊρλανδοί κομπάρσοι αναζητούν μερίδιο από τη λάμψη των σταρ. Έτσι ανεβάζουν το δικό τους έργο, την αφήγηση της εμπειρίας τους ως κομπάρσων σε μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στα μέρη τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.