7 feelgood κωμωδίες

Πάνω από 50 κωμωδίες και φάρσες, με δημοφιλείς τόσο από την τηλεόραση όσο και από το θέατρο ηθοποιούς, υπόσχονται να μας κάνουν ένεση ξεγνοιασιάς, έστω και για όσο διαρκεί μια παράσταση.

7 feelgood κωμωδίες

Πάνω από 50 κωμωδίες και φάρσες, με δημοφιλείς τόσο από την τηλεόραση όσο και από το θέατρο ηθοποιούς, υπόσχονται να μας κάνουν ένεση ξεγνοιασιάς, έστω και για όσο διαρκεί μια παράσταση. Κάνουμε focus σε ορισμένες από τις πιο παρεΐστικες:

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 1

«Οι από πάνω» του Ν. Μουτσινά (Πειραιώς 131) θέλουν τον συγγρα­φέα τους και τους Κρ. Κατσούλη, Θ. Ανδρούτσου, Ντ. Παπαδημητρίου και Μ. Νικολάου να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ζουν δίπλα σε δολοφόνους, τη Μ. Κατσανδρή και τον Πρ. Τοσουνίδη.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 2

Στο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Γ. Φειδά (Αθηνά), ένα οικογενειακό σαββατοκύριακο στο εξοχικό μετατρέπεται σε πανωλεθρία για τους Μ. Τουμασάτου, Μ. Αθανασίου, Κ. Αποστολάκη κ.ά.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 3

Η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Αλ. Ρήγα-Δ. Αποστόλου (Ριάλτο) παίζεται με τους Μπ. Μάλφα, Δ. Μαυρόπουλο, Τ. Παλαντζίδη, Σ. Μουτίδου, Π. Καναράκη, Χρ. Διαβάτη κ.ά. και μας ταξιδεύει σε ένα χωριό όπου γίνεται μια κηδεία. Μόνο που οι φίλοι του νεκρού δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι...

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 4

Στο «Ψέμα» του Φλοριάν Ζελέρ οι απιστίες δίνουν και παίρνουν με τους Θ. Αθερίδη, Σμ. Καρύδη, Μ. Αλικάκη, Κ. Κάππα (Μικρό Παλλάς).

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 5

Το «Μόλις χώρισα» (Κιβωτός) των Β. Μυριανθόπουλου και Β. Χατζηνικολάου ανεβαίνει ως μιούζικαλ με τους Ν. Μπουλέ, Μ. Μπεγνή, Μ. Γεωργιάδου κ.ά. και με αφορμή ένα χωρισμό κι ένα πάρτι.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 6

Στο «Ομερτά» (Ήβη) τα αντρικά πάθη είναι εκείνα που βγάζουν γέλιο, με τους Κ. Σπυρόπουλο, Θ. Ευθυμιάδη και Γ. Γαλίτη να αντιμετωπίζουν μια ομολογία φόνου!

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η επιτυχημένη παράσταση επιστρέφει με νέο καστ. Στην κηδεία του πατέρα των δύο πρωταγωνιστριών λαμβάνει χώρα μια σειρά ευτράπελων καταστάσεων – να ’ναι καλά οι συγγενείς με τις λανθάνουσες συμπεριφορές

Το ψέμα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Στους δύο τρίτος δεν χωρά... Κι ένα μικρο-μεγάλο ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Μόλις χώρισα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Απογοήτευση και παράκρουση προκαλεί ο χωρισμός ενός ζευγαριού, σε αυτήν τη νεανική κωμωδία που ανεβαίνει σαν «τζουκ μποξ μιούζικαλ», με επιτυχίες των ’70s-’80s.

Οι από πάνω

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Συγκάτοικοι στην τρέλα γίνονται οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν αν κοντά τους ζουν δύο δολοφόνοι

Ομερτά: Η σιωπή των ανδρών

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η αντρική φιλία δοκιμάζεται μέσα από αλήθειες και ψέματα σε αυτήν την παράσταση που βασίζεται στο «Nos femmes» του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασούς.

Ένα εξοχικό παρακαλώ

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Ένα χαλαρό οικογενειακό σαββατοκύριακο στο εξοχικό μετατρέπεται σε τραγέλαφο, καθώς συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα γεγονότα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"#Free Prometheus": Όταν ο Αισχύλος συνάντησε τους Fem tettix

Μία κωμωδία παραλόγου που δανείζεται στοιχεία από τον "Προμηθέα Δεσμώτη" είναι το τρίτο πρωτότυπο έργο της ανατρεπτικής ομάδας το οποίο παρουσιάζεται στο studio Μαυρομιχάλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

"Τι θα πει η μάνα σου όταν δει το πτώμα σου": Το νέο έργο της σχολής του Πορεία είναι εδώ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Νέο αίμα" παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις το έργο της Αργυρώς Βώβου το οποίο προέκυψε από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου καταγγέλλει τη διοίκηση του ΣΕΗ για παραπλάνηση των Ελλήνων ηθοποιών

Με επιστολή της η ΠΕΘ κάνει λόγο για παραπλάνηση των εργαζομένων ηθοποιών σχετικά με το μέλλον του εργασιακού τους καθεστώτος.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

H Kαλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ήταν προσκεκλημένη στη διοργάνωση και σημείωσε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων διεύθυνσης πολιτισμού στις επιχειρήσεις.

Τέσσερα θέατρα αποχαιρετούν πέντε παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος) αλλά και ένα του Φλομπέρ κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.