Happy birthday Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο γνωστός stand up comedian «Σχεδόν σαράντα»…γιορτάζει τα γενέθλια του με παράσταση στο Χυτήριο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Happy birthday Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο γνωστός stand up comedian «Σχεδόν σαράντα»…γιορτάζει τα γενέθλια του με παράσταση στο Χυτήριο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Για τη διαδικασία της «ενηλικίωσης» και το ηλικιακό ορόσημο των σαράντα, για τα χαρακτηριστικά των δύο φύλων ακόμα και για τη μητέρα και τους φίλους του…μιλά ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο επιτυχημένο stand up show «Σχεδόν σαράντα». Εργατικός, προσηλωμένος και εξασκημένος στους κανόνες της κωμωδίας μπροστά σε ζωντανό κοινό, ο Χατζηπαύλου, έχει σταθερή παρουσία στην Αθήνα και την επαρχία –τελευταίες πολύ επιτυχημένες παραστάσεις του το «Δύσκολα τα πράγματα» και «(Ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα»–, ενώ είναι ο εμπνευστής του φιλανθρωπικού event Stand Up for U για λογαριασμό της UNICEF. Στον κωμικό μονόλογο «Σχεδόν σαράντα», μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται και μεταξύ άλλων, εξετάζει: Το μυστήριο του «τι συμβαίνει μετά τα σαράντα», τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία, ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες, πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες και πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας….Η συνέχεια επί σκηνής!

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδόν σαράντα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Μια παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή αλλά και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
24/04/2024

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".

Δήμος Αβδελιώδης: "Στο θέατρο πάμε πρωτίστως για να νιώσουμε"

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης μιλά στο "α" με αφορμή την "Απολογία του Σωκράτη" που ανεβάζει στην αρχαία ελληνική γλώσσα (26-27/4) αλλά και το "Όνειρο στο κύμα / Έρως ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (29/4), που παρουσιάζονται στη νέα θεατρική σκηνή που φέρει το όνομά του στο ιστορικό Studio New Star Art Cinema.