4 ξεχωριστές επαναλήψεις

Ξαναπαίζονται από αυτήν την εβδομάδα. Μην τις ξαναχάσετε!

4 ξεχωριστές επαναλήψεις

Ξαναπαίζονται από αυτήν την εβδομάδα. Μην τις ξαναχάσετε!

«Domino»

4 ξεχωριστές επαναλήψεις - εικόνα 1

Η βουβή χορογραφία, εμπνευσμένη από το έργο του Ιονέσκο «Παιχνίδια Σφαγής», δομείται μέσω του ιδιαίτερου αφηγηματικού κώδικα και της σκηνικής γλώσσας που αναπτύσσει η ομάδα Vasistas (Ροές).

«Οι 12 ένορκοι»

4 ξεχωριστές επαναλήψεις - εικόνα 2

Η πλοκή διατηρεί αμείωτο το σασπένς, ωστόσο το ισχυρότερο ατού είναι ο εξαιρετικός θίασος ενόρκων, που κατά τη συνεδρίασή τους επιτρέπουν να φανεί το ψυχογραφήματα των προσώπων που ερμηνεύουν (Αλκμήνη).

«Εβίβα»

4 ξεχωριστές επαναλήψεις - εικόνα 3

Ένα ταξίδι ζωής, για δυο συνταξιδιώτισσες στο ίδιο βαγόνι. Επίκαιρο όσο ποτέ, εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, συγκίνηση και χιούμορ και με τους θεατές και να τραγουδούν «ακόμα ένα ποτηράκι...» (Τρένο στο Ρουφ).

«Δάσος-ταμπού»

4 ξεχωριστές επαναλήψεις - εικόνα 4

Έρχεται με δύναμη από Φεστιβάλ Αθηνών. Πρωταγωνιστές, ένας άντρας και μια γυναίκα που αναζητούν τη σύνδεση με την πηγή και τη γέννηση του απαγορευμένου. Την ανάγκη των ιερών και απαράβατων ορίων που προστατεύουν τις ανθρώπινες σχέσεις (Θέατρο Τέχνης).

Περισσότερες πληροφορίες

Εβίβα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 70 '

Δύο νέες γυναίκες σ' ένα ταξίδι στο χρόνο, με χιούμορ και συγκίνηση. Απ' τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής, στη δική μας ταραγμένη εποχή.

Οι 12 ένορκοι

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 90 '

Δώδεκα ένορκοι συνεδριάζουν για να βγάλουν απόφαση σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Domino

  • Performance
  • Διάρκεια: 60 '

Η ομάδα διερευνά το ερώτημα «τι μπορεί να συμβεί πριν από την πτώση» και δημιουργεί μια σειρά από ζωντανά ταμπλό για το παρόν που μας διαφεύγει και το αόριστο μέλλον

Δάσος-Ταμπού

  • Σύγχρονος Χορός
  • Διάρκεια: 60 '

Δύο χορευτικά ντουέτα εστιάζουν στις διάφορες εκφάνσεις της δυαδικής σχέσης μεταξύ άνδρα και γυναίκας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.