6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις

Αντώνης Αντωνίου, Γρηγόρης Βαλτινός, Κάτια Δανδουλάκη, Κώστας Ευριπιώτης, Αριέττα Μουτούση, Γιώργος Νινιός: δημοφιλείς όλοι τους, στο θέατρο και στην τηλεόραση, επανέρχονται με περσινές ή και παλιότερες επιτυχημένες παραστάσεις.

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις

Αντώνης Αντωνίου, Γρηγόρης Βαλτινός, Κάτια Δανδουλάκη, Κώστας Ευριπιώτης, Αριέττα Μουτούση, Γιώργος Νινιός: δημοφιλείς όλοι τους, στο θέατρο και στην τηλεόραση, επανέρχονται με περσινές ή και παλιότερες επιτυχημένες παραστάσεις.

Αγαπητή Ελένα

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 1

Τέσσερις έφηβοι κρατούν σε ομηρία την καθηγήτριά τους, σε ένα έργο-δυναμίτη από τη Σοβιετική Ένωση του 1980, με την Αριέττα Μουτούση ως μαραμένη σοσιαλίστρια και τους «μαθητές» της να καταθέτουν ο καθένας το δικό του ρεσιτάλ αληθοφανούς ερμηνείας (Επί Κολωνώ).

Άντρες έτοιμοι για όλα

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 2

Η ξεκαρδιστική, ελληνική εκδοχή των Ρέππα-Παπαθανασίου στο έργο που έγινε γνωστό χάρη στην ταινία-φαινόμενο «Full Monty» επανέρχεται για 4η χρονιά, με τον Κώστα Ευριπιώτη σταθερά ως «αρχηγό» της παρεΐστικης ατάκας (Λαμπέτη).

Αυγά μαύρα

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 3

Δύο αδέλφια, παιδιά αντάρτη, τα οποία χωρίστηκαν στον Εμφύλιο, επανενώνονται, ενήλικες πια. Οι Αντώνης Αντωνίου-Νατάσα Ασίκη μεγαλουργούν στο μετεμφυλιακό έργο-μαρτυρία του Διονύση Χαριτόπουλου, σε μια λυτρωτικά συγκινητική παράσταση (Θεατρική Σκηνή).

Ήρθες και θα μείνεις

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 4

Η καλή χημεία του Γρηγόρη Βαλτινού και της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το ατού αυτής της ρομαντικής κομεντί, που θέλει έναν σκηνοθέτη και μια επίδοξη θεατρίνα να περνούν μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων (Ιλίσια).

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 5

Αστυνομικό θρίλερ ή κωμικό μπουλβάρ; Ίντριγκα ή χιούμορ; Το βέβαιο είναι πως η Κάτια Δανδουλάκη ηγείται ενός πενταμελούς θιάσου που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο στις Άλπεις εν μέσω φόνων και μυστηρίων («Κάτια Δανδουλάκη»).

Ζεϊμπέκικο

6 πρωταγωνιστές, 6 επαναλήψεις - εικόνα 6

Ο Γιώργος Νινιός συναντά για μια ακόμη χρονιά ένα ρόλο ζωής, εκείνον του καταραμένου λαϊκού συνθέτη, η Λεία Βιτάλη παραδίδει ένα έργο με ελληνική καρδιά και η παράσταση του Φώτη Μακρή τελειώνει με… γλέντια και τσίπουρα (Studio Μαυρομιχάλη).

Περισσότερες πληροφορίες

Άντρες έτοιμοι για όλα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 135 '

Για 4η χρονιά, με ανανεωμένο καστ, ζωντανεύει η απίθανη ιστορία μιας αντροπαρέας, που αποφασίζει να λύσει τα προβλήματά της με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Αυγά μαύρα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο αδέρφια χωρίζονται βίαια κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου και όταν ξανασυναντιούνται, αναζητούν μνήμες και συναισθήματα.

Αγαπητή Ελένα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 100 '

Η ιστορία μιας δασκάλας που κρατείται όμηρος από τους μαθητές της και το σπίτι της γίνεται πεδίο σύγκρουσης της ηθικής και των αξιών

Ζεϊμπέκικο

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου, το έργο της βραβευμένης συγγραφέως μιλάει για τον έρωτα, το πάθος και την καταστροφή μέσα από την ιστορία ενός ασυμβίβαστου καλλιτέχνη

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Το μυστήριο μιας εξαφάνισης σε ένα ορεινό γαλλικό θέρετρο του ’50 δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή.

Ήρθες και θα μείνεις

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Οι δύο συγγραφείς αποτυπώνουν την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης σε μια επεισοδιακή κωμωδία που μιλά για τον έρωτα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.