Φεστιβάλ κωμωδίας στο Θέατρο Άβατον

Το 1ο Avaton International Comedy Festival παρουσιάζει από τις 8/6 μέχρι τις 14/6 αγαπημένους Έλληνες κωμικούς, γνωστά διεθνή ονόματα, workshops και διαφορετικά είδη κωμωδίας.

Φεστιβάλ κωμωδίας στο Θέατρο Άβατον

Τώρα που ως κοινό έχουμε επιτέλους αγκαλιάσει ένα είδος ψυχαγωγίας που αποτελεί συνήθεια στο εξωτερικό, το 1ο Avaton International Comedy Festival συγκεντρώνει αγαπημένους Έλληνες κωμικούς, μας συστήνει ονόματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά και την Ολλανδία, ενώ μας παρουσιάζει και διαφορετικά είδη κωμωδίας. Το φεστιβάλ που διοργανώνεται στο θέατρο Άβατον με καλλιτεχνικούς διευθυντές τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά, θα προσφέρει από τις 8/6 μέχρι τις 14/6 μια ολόκληρη εβδομάδα θεραπείας γέλιου με περισσότερους από 35 κωμικούς και ομάδες, που θα παρουσιάσουν το υλικό τους σε δύο παραστάσεις καθημερινά – μια τρίτη μεσονύχτια παράσταση έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Φεστιβάλ κωμωδίας στο Θέατρο Άβατον - εικόνα 1
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ με νέο υλικό

Στο επίκεντρο του φεστιβάλ βρίσκονται εγχώρια ονόματα του stand-up comedy: ο ίδιος ο Φισφής με το –καθημερινών παρατηρήσεων– rollercoaster «Να ένας σοφός», ο Γιώργος Χατζηπαύλου και ο Διονύσης Ατζαράκης με νέα κείμενα, ο Δημήτρης Δημόπουλος με τις φιλοσοφίζουσες αναζητήσεις του, ο Αριστοτέλης Ρήγας με ένα βιρτουόζικο show μουσικής κωμωδίας, ο Ζήσης Ρούμπος με έναν ύμνο στο bromance και ο Παναγιώτης Κούδας από την Ξάνθη.

Φεστιβάλ κωμωδίας στο Θέατρο Άβατον - εικόνα 2
Ο Βρετανός Stephen K. Amos, ένα από τα τρία ξένα ονόματα του φεστιβάλ

Για πρώτη φορά, γνωστοί κωμικοί από το εξωτερικό συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα στην παγκόσμια περιοδεία τους, δίνοντας διεθνή χαρακτήρα στο φεστιβάλ: πρόκειται για τον απολαυστικότατο Βρετανό Stephen K. Amos, τον Rod Ben Zeev, που ειδικεύεται στον αυτοσχεδιασμό και επιπλέον θα συντονίσει τρία workshops, και τον πολύ άμεσο και χαλαρό Καναδό Pete Johansson. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του 1ου Avaton International Comedy Festival θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
25/04/2024

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".