Νέα οντισιόν για τον Billy Elliot

Με οντισιόν αναζητά ο Δημήτρης Λιγνάδης τον πρωταγωνιστή για την επόμενη υπερπαραγωγή του Παλλάς, το «Billy Elliot, The Musical».

Νέα οντισιόν για τον Billy Elliot

«Μικρός αλλά τεράστιος»: έτσι αποκαλεί ο Δημήτρης Λιγνάδης το αγόρι ηλικίας 10 έως 14 ετών που θα γίνει ο πρωταγωνιστής του «Billy Elliot The Musical», γνωστού από την Οσκαρική δραματική κομεντί του 2000 (ελληνικός τίτλος: «Γεννημένος χορευτής»). Πρόκειται για την ιστορία ενός εντεκάχρονου Βρετανού, ο οποίος, το 1984, με φόντο την απεργία των ανθρακωρύχων, παρατάει το μποξ και δίνεται ολόψυχα στο αληθινό του πάθος: τον χορό. Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα σκηνοθετήσει τη μιούζικαλ εκδοχή του story δια χειρός Lee Hall και στην μουσική του Elton John, μιας και το «Billy Elliot The Musical» θα είναι η επόμενη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή που θα δούμε στο Παλλάς (από τον ερχόμενο Οκτώβριο).

Γι’ αυτό, το Σάββατο 13/6 και την Κυριακή 14/6 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο Παλλάς για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα. Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους έχοντας ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Επίσης, τα Αθηναϊκά Θέατρα αναζητούν άνδρες ηθοποιούς με δεξιότητες στον χορό και το τραγούδι («σκηνική» ηλικία 30-50 ετών), που θα συμμετάσχουν στα μουσικοχορευτικά σύνολα (ανθρακωρύχοι, αστυνομικοί) για τις ανάγκες του μιούζικαλ Billy Elliot του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο Παλλάς που θα ανέβει τον Οκτώβριο 2015. Για δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού και φωτογραφίας μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο production@a-th.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 και στο production@a-th.gr , Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.

φωτό: ο Τζέιμι Μπελ ή, αλλιώς, ο Μπίλλι Έλλιοτ της Οσκαρικής ταινίας του 2000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αίμα στη σκηνή": Μια ανατρεπτική κωμωδία για το ίδιο το θέατρο σκηνοθετεί ο Τάσος Πυργιέρης

Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα και ηθοποιού Τσαρλς Λάντλαμ, που ανεβαίνει τον Μάιο, παρακολουθεί τη ζωή ενός οικογενειακού θιάσου τρίτης κατηγορίας που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον "Άμλετ".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

"Human Requiem in Eleusis": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της εμβληματικής παράστασης της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Την παράσταση - ύμνο στη θνητότητά μας με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιόχεν Ζάντιγκκαι της χορογράφου Σάσα Βαλτς έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να δούμε στο Σινέ Ελευσίς και στο Μέγαρο Μουσικής.

"Το μπουφάν της Χάρλεϊ ή πάλι καλά": Last call για την παράσταση με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρου, που έχει ως ηρωίδα μια μάνα που μιλά στον εύζωνα γιο της, μετρά τις τελευταίες του παραστάσεις στο Coronet.

"Μήδειας μπούρκα": Το Θεσσαλικό Θέατρο στην Αθήνα με τη βραβευμένη παράσταση για την ηρωίδα - σύμβολο

Η θεατρική παράσταση που ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και βραβεύτηκε, σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού και τη Μαρσέλα Λένα στον επώνυμο ρόλο, έρχεται το Μάιο για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Εν Αθήναις.

"#Free Prometheus": Όταν ο Αισχύλος συνάντησε τους Fem tettix

Μία κωμωδία παραλόγου που δανείζεται στοιχεία από τον "Προμηθέα Δεσμώτη" είναι το τρίτο πρωτότυπο έργο της ανατρεπτικής ομάδας το οποίο παρουσιάζεται στο studio Μαυρομιχάλη.

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.