Μαύρο Θέατρο από την Πράγα στο Θέατρο Πειραιά

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας καταφθάνει  στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 19/12 μέχρι τις 28/12 με την παράσταση «Ανθολογία» σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Μαύρο Θέατρο από την Πράγα στο Θέατρο Πειραιά

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας καταφθάνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 19/12 μέχρι τις 28/12 με την παράσταση «Ανθολογία». Ο πρωτεργάτης του Μαύρου Θεάτρου, Jiri Srnec, επιστρέφει στην Αθήνα με τον θίασο του για να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας γνωρίσουν την ιστορία του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας Srnec. Η παράσταση «Ανθολογία» αποτελείται από σκηνές έργων της 53χρονης πορείας του θεάτρου, την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» το «Ιπτάμενο Ποδήλατο», τον «Πήτερ Πάν», «Φωτογράφος», οι «Αποσκευές» κ.ά.. Το Black Theater Jiri Srnec είναι από τα πιο διάσημα του είδους και τα έργα του συνδυάζουν τις θεατρικές τεχνικές του «μαύρου θεάτρου» με το σύγχρονο χορό, την μουσική και την παντομίμα. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου, στο viva.gr και στα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, ενώ μπορείτε να κάνετε κρατήσεις τηλεφωνικά στο 11876.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.