Παράσταση αλληλεγγύης στο ΚΕΤ

Οι συντελεστές της παράστασης «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» την Τετάρτη 26/11 δίνουν  ειδική παράσταση, για τη στήριξη του δικτύου αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Παράσταση αλληλεγγύης στο ΚΕΤ

Οι συντελεστές της παράστασης «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» την Τετάρτη 26/11 δίνουν ειδική παράσταση, για τη στήριξη του δικτύου αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις που κάνει φέτος το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, η «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» του Στέφανο Μασίνι, μια παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και, κυρίως, τη δράση της δολοφονημένης Ρωσίδας δημοσιογράφου Άννας Πολιτκόφσκαγια. Όσοι επιλέξετε να δείτε την παράσταση την Τετάρτη 26/11 καλείστε, αντί εισιτηρίου, να προσφέρετε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, ρύζι, αλεύρι, γάλα μακράς διαρκείας και ζάχαρη. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στις 400 οικογένειες που βοηθά το δίκτυο αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.