Rocky Horror Show με Μαζωνάκη

Από τα must της καλτ κουλτούρας το «Rocky Horror Show» του Richard O’ Brien θ’ ανέβει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου με αφηγητή το Γιώργο Μαζωνάκη.

Rocky Horror Show με Μαζωνάκη

Μετά το ατμοσφαιρικό «Καμπαρέ» έρχεται το εκκεντρικό «Rocky Horror Show», η πιο ροκ εν ρολ ψυχεδελική παρωδία ταινιών τρόμου, για τον χορογράφο-σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο. Το έργο που ανέβηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1973 κέρδισε την ίδια χρονιά τον τίτλο του «Καλύτερου Μιούζικαλ» ενώ σύντομα δόθηκαν τα δικαιώματα για τη δημιουργία της καλτ ταινίας «Rocky Horror Picture Show» (1975). Το μιούζικαλ που συνδυάζει σε ένα εκκεντρικό κοκτέιλ τα κόμικς, το ροκ εν ρολ και τις ταινίες τρόμου θα το δούμε στην ελληνική εκδοχή του, από 17/10, στο REX με αφηγητή το γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη και πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Νάντια Μπουλέ, Βασιλική Τρουφάκου, Μάξιμο Μουμούρη, Κλέων Γρηγοριάδης, Τζένη Θεωνά. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Δήμος Αναστασιάδης. Προγραμματισμένη Πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου. Προπώληση: www.peopletickets.com, www.viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/theatre/rocky-horror-show/), τηλ. 11876 & σε όλα τα καταστήματα Public Παπασωτηρίου, Seven Spots, Iανλος, Reload.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.