Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας;

Στο «Navy Style», «άμμος» και «Porto Marina-Πισίνα» είναι η απάντηση και καλύπτει όλα τα γούστα.

Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας;

Άνετη παραλία, καθαρά νερά, καυτός ήλιος, δροσερά ποτά, γευστικές λιχουδιές, το κυματάκι να δίνει ρυθμό και το αεράκι να σε χαϊδεύει στην ξαπλώστρα – αυτά είναι τα βασικά συστατικά για να συνθέσεις την τέλεια καλοκαιρινή εικόνα, όμως το σύνολο απογειώνεται αν σε όλα αυτά προσθέσεις και την απόσταση αναπνοής από την πόλη: ακριβώς αυτό κάνει το Πόρτο Ράφτη αδιαφιλονίκητο φαβορί στις επιλογές του αστικού μας καλοκαιριού, ενώ το τρίπτυχο των «Navy Style», «Άμμος» και «Porto Marina-Πισίνα» προσθέτει στην ιδανική καλοκαιρινή απόδραση τις σωστές δόσεις γεύσης, κεφιού και καλοκαιρινού beach fun, όχι μόνο για τις ημέρες του καλοκαιριού αλλά και για εξίσου καυτές βραδιές.

Τρεις χώροι με διαφορετικό χαρακτήρα και την υπογραφή του Θανάση Γκουγκούση –αλλά και την εγγύηση του Frangelico Group– συνθέτουν μια άκρως χορταστική βεντάλια παροχών για όλες τις ανάγκες.

Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας; - εικόνα 1
«Άμμος»

Το ξύλινο ντεκ του «Navy Style», που αποκαλύπτεται ως το ιδανικό παρατηρητήριο για το ξεκίνημα της ημέρας, με πανοραμική θέα στη θάλασσα, την παραλία και τις ξαπλώστρες και χορταστικές προτάσεις πρωινού, αφράτες ομελέτες και πλούσια sandwiches αλλά και ολόφρεσκα δροσερά smoothies, που μας γεμίζουν με ενέργεια, προσφέροντας στον οργανισμό το βιταμινούχο tilt τους. Το Berry Island για παράδειγμα, με άγρια μούρα, φράουλα, βατόμουρα και γάλα, είναι ένα απόλυτα φυσικό και χειροποίητο energy drink, που παρέχει το απαραίτητο boost για μια μέρα γεμάτη θαλάσσιες δραστηριότητες ή παραλιακό fun.

Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας; - εικόνα 2
«Άμμος»

Για τις λιγούρες του μεσημεριού, φιλετάκια κοτόπουλο ανακατεύονται με παρμεζάνα, ντοματίνια, μπέικον, κρουτόν και σος μουστάρδας και μελιού στη Navy Style σαλάτα, που πρωταγωνιστεί στις healthy επιλογές του all day μενού, ενώ bestsellers όπως το θεαματικό πολυώροφο Navy Black Burger, με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι 300 γραμμαρίων, λιωμένο ταλαγάνι, ψητό μανιτάρι, καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανητό αβγό, ντομάτα, ψητή πιπεριά και χειροποίητη σος, είναι η υπερπαραγωγή που χρειάζεται ο οργανισμός για να κάνει reset, προτού οι DJs ανεβάσουν στροφές και οι έμπειροι bartenders αναλάβουν δράση για να υποδεχτούν το ηλιοβασίλεμα με μεθυστικά και πεντανόστιμα κλασικά και signature cocktails.

Τώρα, αν τα γούστα σας ή η όρεξη της στιγμής κινούνται σε πιο θαλασσινή κατεύθυνση, τη σκυτάλη παίρνει το «Άμμος», με φρέσκες προτάσεις για κάθε πορτοφόλι, που ψήνονται στο κάρβουνο ή το τηγάνι από έμπειρους μάγειρες: από σφυρίδα και μπαρμπουνάκι μέχρι καλαμαράκι τηγανητό, γαύρο ή σαρδέλα αλλά και πιο διεθνείς προτάσεις, όπως τα χειροποίητα panciotti με γαρίδες και χτένια ή οι φαρφάλες σολομού με βότκα. Δυνατές είναι και οι κρεατοφαγικές εναλλακτικές, με τη σταβλίσια μπριζόλα να ξεχωρίζει ως υπερπαραγωγή και τα μπιφτεκάκια γαλοπούλας να ξεχειλίζουν ζουμερά αρώματα.

Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας; - εικόνα 3
«Άμμος»

Ο μακρύς κατάλογος με επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και την παράδοση των αποσταγμάτων συντροφεύει ιδανικά κάθε πιάτο, σιγοντάροντας τη χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση, έως ότου πάρουν μπροστά τα όργανα: κάθε σαββατοκύριακο ζωντανή μουσική και ατόφιο ελληνικό γλέντι απογειώνουν την εμπειρία του θαλασσομεζεδοπωλείου, εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη!

Ξεχωριστή πρόταση αποτελεί βέβαια και το «Porto Marina-Πισίνα», με τις άνετες ξαπλώστρες και το κομψό περιβάλλον να αποπνέουν μια pool-side cool ατμόσφαιρα γύρω από τη μεγάλη πισίνα, το επίκεντρο ενός χαλαρού all day party vibe, ιδανικά ταιριαστού με το παρεΐστικο, νεανικό ραχάτι για το οποίο προσφέρονται οι τεράστιες ομπρέλες.

Που βρίσκεται η πιο εξωτική απόδραση της διπλανής πόρτας; - εικόνα 4
«Porto Marina-Πισίνα»

Ο κομψός χώρος, που διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις, «κλέβει» γεύσεις και μυρωδιές από τα δυο γειτονικά «αδερφάκια» του, με τα μενού τόσο του «Navy Style όσο και του «Άμμος» να κάνουν τα χορταστικά περάσματά τους από εδώ, σε μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους χωρίς να ανησυχούν για άμμο στις πετσέτες τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή, ο προορισμός είναι ένας: ραντεβού στο Πόρτο Ράφτη για την πιο cool απόδραση του φετινού καλοκαιριού.

i Navy Style: Αγίας Μαρίνας 50, Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη, 2299075675
Άμμος: Αγίας Μαρίνας 52, Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη, 2299084550
Porto Marina-Πισίνα: Αγίας Μαρίνας 52, Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη, 2299075212

Περισσότερες πληροφορίες

Navy Style

Αγίας Μαρίνας 52, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα και η παράλληλη πεζοπορία": Φαντασία και ρεαλισμός στην έκθεση της Άννας Αμπαριώτου

Το εικαστικό πρότζεκτ παρουσιάζεται στην γκαλερί Citronne σε επιμέλεια του Κώστα Πράπογλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Mindfulness στο Μουσείο": Η αργή τέχνη μπορεί να είναι ευεργετική

Το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο - δράση "Mindfulness στο Μουσείο" στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στο Παγκράτι μας κάνει να δούμε αλλιώς ένα έργο τέχνης.

Πέθανε ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ

Ο δημιουργός της "Τριλογίας της Νέας Υόρκης" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Μια συζήτηση με τον Πολ Όστερ

Με αφορμή τον θάνατο του Πολ Όστερ αναδημοσιεύουμε μια συνάντηση που είχαμε με τον συγγραφέα το 2014 με αφορμή την ομιλία του στη Στέγη Ωνάση. Σταρ της σύγχρονης λογοτεχνικής κοινότητας, ο Πολ Όστερ ήταν ένας προσηνής, ανεπιτήδευτος και χαμηλών τόνων άνθρωπος με απολύτως βιωματική σχέση με το γράψιμο.

Περιηγηθείτε εικονικά στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη

Η νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας που προβάλλεται στη "Θόλο" του "Ελληνικού Κόσμου".

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης, τη στήριξη του ανεξάρτητου πολιτισμού, το zero food waste, τις κρήνες για δωρεάν νερό και τον υπερτουρισμό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό.

Το ΕΑΜ εγκαινιάζει τη νέα δράση "Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων. Μουσεία και Κοινωνία. Με το βλέμμα στο 2050"

Οι Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα επιχειρήσουν να δώσουν απάντηση σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στην διασύνδεση της κοινωνίας με τα μουσειακά ιδρύματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον 21ο αιώνα.