Storks

Απολαυστικό outsider για... όλες τις ηλικίες, προσεγμένη οικιακή μεταφορά σε Blu-ray

Storks

Είναι ίσως εύκολο να επισκιαστεί οποιαδήποτε άλλη ταινία 3D animation όταν προβάλλεται στα σινεμά - και στη συνέχεια κυκλοφορεί σε οικιακή έκδοση - τον ίδιο καιρό με... ταινία της Pixar, όμως θα ήταν λάθος να παραβλέψει κανείς το Storks απλώς και μόνο επειδή μία γνωστή και μη εξαιρετέα Dory έτυχε να κάνει την επανεμφάνισή της. H δημιουργία της Warner έχει μεν απλοϊκό σενάριο, όμως η κεντρική ιδέα των... "παιδιών που τα φέρνει ο πελαργός αλλά όχι ακριβώς" έχει αξιοποιηθεί με πλήθος στοιχείων που "κλείνουν το μάτι" στους θεατές κάθε ηλικίας. Το αποτέλεσμα είναι μία απολαυστική ταινία που κρατά με άνεση το ενδιαφέρον και προσφέρει μερικά highlights αληθινά συναρπαστικά. Στην απόδοση των πλέον ενεργητικών, φαντασμαγορικών σκηνών βοηθά και ο τεχνικός τομέας: η εικόνα δεν είναι μόνο ευκρινής και λεπτομερής, όπως περιμένει πια κανείς από τις ταινίες 3D animation σε Blu-ray, αλλά χαρακτηρίζεται και από φυσικά χρώματα, άκρως επιτυχημένο φωτισμό και πλήθος μικρών στοιχείων που "ζωντανεύουν" τον κόσμο του Storks σε απρόσμενα μεγάλο βαθμό. Ο ήχος δεν κινείται στο ίδιο επίπεδο, σε κάποιες περιπτώσεις στερούμενος κατευθυντικότητα, "διάσταση" και "όγκο", παραμένει ωστόσο ποιοτικός και συνεισφέρει στην όλη ψυχαγωγική εμπειρία του Storks ικανοποιητικά.

Storks - εικόνα 1

Ο τομέας στον οποίο ομολογουμένως υστερεί η οικιακή έκδοση της ταινίας σε Blu-ray είναι αυτή των extras, καθώς όσα προσφέρονται είναι είτε τυπικά (όπως ορισμένες "κομμένες σκηνές"), είτε πολύ μικρά σε διάρκεια για να "κάνουν διαφορά" (όπως τα δύο αυτόνομα short clips που σχετίζονται με την υπόθεση της ταινίας). Τα παιδιά, ωστόσο, μικρής και... όχι τόσο μικρής ηλικίας, σπάνια ενδιαφέρονται για τα extras - λόγος για τον οποίο τα όχι κορυφαία του Storks δεν αρκούν για ν' αμαυρώσουν την εικόνα μιας ταινίας που αξίζει πολλαπλές θεάσεις. Ο νοών, νοείτω!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021