Asus Zenfone 3 Deluxe

Για mobile Internet συγκεκριμένα, δεν... υπάρχει πιο γρήγορο!

Asus Zenfone 3 Deluxe

Με τους κατόχους smartphones να τα χρησιμοποιούν για όλο και περισσότερα πράγματα "εν κινήσει", η πρόσβαση στο Internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας γίνεται ολοένα και σημαντικότερη - και η πιο πρόσφατη εξέλιξη της πρόσβασης αυτής στην ελληνική αγορά ανήκει στην COSMOTE και την αναβάθμιση του Δικτύου της ώστε να υποστηρίζει ταχύτητες 4G+/LTE-A κατηγορίας 12/13. Αυτό πρακτικά σημαίνει ρυθμούς λήψης δεδομένων έως και 500 (!) Mbps μέσα από το δίκτυο του συγκεκριμένου παρόχου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές... αν όμως η εκάστοτε συσκευή τις υποστηρίζει. Και το Asus Zenfone 3 Deluxe είναι μία από τις ελάχιστες αυτή τη στιγμή που κάνουν ακριβώς αυτό. Το smartphone αυτό είναι - όπως θα περίμενε κανείς - εντυπωσιακό και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του: στηρίζεται σε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και 6GB μνήμης λειτουργίας, προσφέρει οθόνη υψηλής ευκρίνειας διαγωνίου 5.7 ιντσών τεχνολογίας SUPER AMOLED, ενσωματώνει 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου με κάρτες μνήμης microSD) και φέρει την έκδοση 6 του λειτουργικού Android (πολύ σύντομα αναβαθμίσιμη σε 7). Η κύρια κάμερα του Zenfone 3 Deluxe στηρίζεται σε αισθητήρα των 23 Megapixel (η δευτερεύουσα της πρόσοψης σε αντίστοιχο των 8), η θύρα φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων είναι USB Type-C, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία (μεγέθους 3000 mAh) προσφέρει όχι μόνο μεγάλη αυτονομία, αλλά και την δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω του συστήματος Quick Charge 3.0.

Asus Zenfone 3 Deluxe - εικόνα 1

Το Asus Zenfone 3 Deluxe διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €699 - και, για εκείνους που χρειάζονται τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες mobile Internet για δουλειά ή διασκέδαση, σαφώς αξίζει προσοχής. Και πιθανώς... όχι μόνο προσοχής!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021