LG: νέα σειρά τηλεοράσεων UH603V

Περισσότερες δυνατότητες, προηγμένες λειτουργίες

LG: νέα σειρά τηλεοράσεων UH603V

Η LG Electronics ξεκινά την διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς τηλεοράσεων UH603V, που περιλαμβάνει δύο μοντέλα τηλεοράσεων 4Κ Ultra HD στις 43 και 49 ίντσες. Τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και στηρίζονται στο λειτουργικό σύστημα WebOS 3.0 προσφέροντας στους χρήστες ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά LG UH603V διαθέτει το σύστημα απόδοσης εικόνας HDR Pro το οποίο προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να το περιεχόμενο να αποδίδεται χρωματικά με έξοχο τρόπο. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη φυσικότητα των χρωμάτων που απεικονίζει, η νέα τηλεόραση της LG - μέσω της τεχνολογίας "3D Color Mapping" αξιοποιεί τον αλγόριθμο 3D Gamut Mapping ώστε να ελαχιστοποιεί τις αποκλίσεις και ο θεατής να απολαμβάνει πλούσια αλλά πειστικά χρώματα.

Τα νέα μοντέλα της LG στηρίζονται στο βραβευμένο λειτουργικό σύστημα WebOS 3.0, το οποίο προσφέρει βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον, απλοποιημένη χρήση και μια σειρά από εντυπωσιακές πρόσθετες λειτουργίες. Στον τομέα του ήχου διαθέτουν τη λειτουργία ULTRA Surround η οποία επιτρέπει σε συμβατικό δικάναλο ηχείο να λειτουργεί ως εικονικό επτακάναλο, ενισχύοντας έτσι την συνολική εμπειρία θέασης. Στο πλήθος των πρόσθετων χαρακτηριστικών και των δύο μοντέλων συγκαταλέγονται και τα Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Smart Sound Mode, τα οποία εξασφαλίζουν στους χρήστες εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας αληθινά απολαυστική.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG UH603V, τέλος, ενσωματώνουν τη λειτουργία Energy Saving που προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό και να τον προσαρμόζει στις ανάγκες του, εξοικονομώντας ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021