Νόστιμη αποδόμηση στο «Chefi»


Ο σεφ του «Chefi» Αλέξανδρος Κοσσυβάκης ακολουθεί το μονοπάτι της αποδόμησης αλλάζοντας τις μορφές των υλικών της χωριάτικης, για να ανασυνθέσει την αγαπημένη γεύση της παίζοντας με τις υφές τους. Έτσι δίπλα στα ντοματίνια, βάζει μια μαρμελάδα ελιάς, μουσελίν φέτας, ζελέ αγγουριού, τραγανό crumble ντάκου, και δίνει στο σύνολο πρωτότυπη αρωματική οξύτητα με vinaigrette εσπεριδοειδών.

Επιμέλεια: Δημήτρης Αντωνόπουλος


Νόστιμη αποδόμηση στο  «Chefi»

Χωριάτικες που έγραψαν και γράφουν ιστορία

Στείλε τη δική σου χωριάτικη!
Σεφ, εστιάτορες και πάσης Ελλάδος χωριάτικη afficionados περιμένουμε τις δικές σας εκδοχές της χωριάτικης στο [email protected]