Μετά το γλυκό τζατζίκι(!) ο Μποτρίνι κάνει και πάλι το θαύμα του σε «Etrusco»(Κέρκυρα) και «Botrini’s»(Αθήνα). Σπασμένο μπισκότο από ελιές Καλαμών λοιπόν, παγωτό ελαιόλαδο πάνω σε μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με βανίλια, βραχάκια φέτας, ζωμός αγγουριού με καπαρόφυλλα, κρεμμύδι confit σε σιρόπι θυμαριού, και ντάκος βρεγμένος σε νερό ντομάτας σε κόκκινη πούδρα. Περίπτωση!...
Επιμέλεια: Δημήτρης Αντωνόπουλος
Στείλε τη δική σου χωριάτικη!
Σεφ, εστιάτορες και πάσης Ελλάδος χωριάτικη afficionados περιμένουμε τις δικές σας εκδοχές της χωριάτικης στο [email protected]