Χωριάτικη gazpacho στο «Κοχύλι»


Ο βραβευμένος σεφ Μίλτος Αρμένης, που ανέλαβε φέτος την κουζίνα του boutique ξενοδοχείου «Delfino Blu» στον Άγιο Στέφανο της Κέρκυρας, έχει πατέρα Έλληνα και μητέρα Ισπανίδα, οπότε η δική του πρόταση ενώνει σ’ ένα πιάτο τις δυο του πατρίδες. Απλώνει σαν γέφυρα πάνω σ’ ένα μπολ μια μπρουσκέτα που πάνω της έχει όλα τα υλικά της χωριάτικης ψιλοκομμένα. Από κάτω βάζει μια μους από κερκυραϊκή φέτα και δίπλα έρχεται ένα βαζάκι με κρύα σούπα gazpacho φτιαγμένη κι αυτή από τα υλικά της χωριάτικης, με την οποία περιχύνει τα άλλα δύο στοιχεία του πιάτου. Ελληνοϊσπανική χωριάτικη στα ωραία της.


Χωριάτικη gazpacho στο «Κοχύλι»

Χωριάτικες που έγραψαν και γράφουν ιστορία

Στείλε τη δική σου χωριάτικη!
Σεφ, εστιάτορες και πάσης Ελλάδος χωριάτικη afficionados περιμένουμε τις δικές σας εκδοχές της χωριάτικης στο [email protected]