Vinoterra Resto & Cava

Tετραψήφιος αριθμός ετικετών κρασιού ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα και αρκετά spirits σερβίρονται σε ειδικά διαμορφωμένα βαρέλια στο πλαίσιο food and wine pairings, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστή ενός χώρου που τιμά το κρασί.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Cava Vinoterra": Τα κρασιά του καλοκαιριού σερβίρονται στη Μαρίνου Αντύπα

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Νέου Ηρακλείου, η κάβα Vinoterra φιλοξενεί από το 1995 premium ετικέτες κρασιών, αλλά και ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

Τα wine bars της πόλης αλλά και τα εστιατόρια όπου το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέκουν τον δικό τους θελκτικό after office μίτο, και μας ξεμυαλίζουν με ταξίδια σε μυρωδάτους αμπελώνες, με όχημα τις εκλεκτές τους ετικέτες και τη δυνατή παρουσία του ελληνικού terroir.

Τα wine bars και πώς να τα απολαύσεις

Αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς, καθιερώνοντας μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σκανάρει τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και στον κόσμο και δίνει ιδέες για ερεθιστικά σενάρια οινικής απόλαυσης σε wine bars και restaurants.

Αυτή η Πέμπτη είναι του Beaujolais Nouveau

Το δημοφιλές (και πολύ-προωθημένο) νεαρό κρασί βγαίνει και φέτος στην αγορά την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και αρκετά wine bars της Αθήνας έχουν σκοπό να το σερβίρουν με το που θα φτάσει, στις 20/11, όπως επιβάλλει το γαλλικό και όχι μόνο έθιμο.

Vinoterra Resto & Cava

Έχει διεθνείς γεύσεις σε καλό επίπεδο, ζεστό, οινο-διάστικτο ντεκόρ και μια ολόκληρη κάβα για bonus ακριβώς δίπλα με περίπου χίλιες ετικέτες. Αν ανήκεις στους οινόφιλους, σίγουρα θα το εκτιμήσεις αυτό το wine restaurant στο Νέο Ηράκλειο.

Vinoterra

Ένα μοντέρνο wine restaurant, βασισμένο σε μια εξαιρετική αδελφή κάβα, όπου το πίνειν και το τρώγειν έχουν ασυνήθιστη ποιότητα. Οι τιμές του θα ενθουσιάσουν τους wine lovers.