Ψωμί & Αλάτι

Όμορφο και κλασάτο, το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου κρύβει στην κουζίνα του νοστιμιές με σύγχρονο χρώμα κι ελληνικές και διεθνείς αναφορές. Τα γκρι, cafe au lait και πετρόλ χρώματα του πάνε πολύ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Λουκάκος μιλάει για τα 10 χρόνια «Ψωμί & Αλάτι»

Το εστιατόριο που άνοιξε το δρόμο στην αθηναϊκή γαστρο-ταβέρνα έσβησε μόλις τα δέκα κερά­κια του, παίζοντας πάντα έναν ξεχωριστό ρόλο στα γευστικά πράγματα της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
14/06/2019

Δείτε τα 31 εστιατόρια που συμμετέχουν στη Restaurant Fishweek 2017 και απολαύστε υπεύθυνη ψαροφαγία

Το «αθηνόραμα» και το WWF Ελλάς συνδιοργανώνουν από τις 3 μέχρι τις 15/4 το 2ο happening υπεύθυνης και βιώσιμης ψαροφαγίας σε 31 εστιατόρια της Αθήνας, με σπέσιαλ μενού αλλά κι ένα διαγωνισμό για 8 δωρεάν γεύματα.

«Restaurant Fishweek» από το «α» και το WWF Ελλάς

Ενώ εμείς γευόμαστε αμέριμνοι τα αγαπημένα μας θαλασσινά, η υπεραλίευση απειλεί τα περισσότερα είδη ψαριών ενώ κάποια από αυτά κινδυνεύουν ήδη με εξαφάνιση. Η υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών είναι θέμα που επείγει, και η Restaurant Fishweek, μια πρωτοβουλία του «α» και του WWF Ελλάς με τη συμμετοχή 21 επιλεγμένων εστιατορίων, έρχεται να αφυπνίσει καταναλωτές και επιχειρηματίες.

10 στάσεις στο γιορτινό Χαλάνδρι

Ολοζώντανη αγορά, ατελείωτη γκάμα γευστικών προτάσεων, δίνουν στο Χαλάνδρι μεγάλη δυναμική. Ας κάνουμε λοιπόν μια γιορτινή γευστική περιήγηση σε μια από τις ζωντανότερες πιάτσες της πόλης.

Ψωμί & Αλάτι

Νόστιμο και προσιτό φαγητό από έναν ταλαντούχο σεφ με αναγνωρισμένες επιδόσεις στην υψηλή γαστρονομία.

Ψωμί & Αλάτι

Η ριζική ανακαίνιση στη διακόσμηση, μετέτρεψε το εστιατόριο του σεφ Γιάννη Λουκάκου σε ένα πολύ όμορφο, κομψό και μοντέρνο χώρο, άξιο του πολύ νόστιμου –και ανανεωμένου επίσης, μενού.

Ψωμί & Αλάτι

Ριζικά ανανεωμένο και πολύ όμορφο, το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου κρύβει μεγάλες νοστιμιές στην κουζίνα του.