Κρίθαμος

Αεράτη, καλαίσθητη ταβέρνα με ζεστή ατμόσφαιρα και φαγητό με καρπαθιώτικες πινελιές – από εκεί η καταγωγή του.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

"Κρίθαμος": Καρπαθιώτικη νοστιμάδα σε αμερικάνικο coolness

Ακροβατώντας ανάμεσα στις -δυσεύρετες για τους Αθηναίους- καρπαθιώτικες νοστιμιές και σε διεθνείς υποβολές, ο "Κρίθαμος" ξεδιπλώνει μια δυναμική γευστική βεντάλια, ενορχηστρωμένη κατά κύριο λόγο από φαντασία και comfort αγνότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
27/04/2023

«Speak Athenian. Be an Athenian»: Lunchphoria ...στο πιάτο!

Η ψηφιακή και διπλά βραβευμένη καμπάνια του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Marketing Greece συνεχίζει και τον Ιούλιο, και μυεί τους επισκέπτες της πόλης στην ευφορία του φαγητού.

Κρίθαμος

Ο «Κρίθαμος» αυτοσυστήνεται σαν ένα εστιατόριο που προτείνει μεσογειακή κουζίνα. Κατά τα δική μου άποψη αν εξαιρέσουμε δύο ριζότι και μία «Ιταλική μακαρονάδα» αυτό το ευχάριστο σαν περιβάλλον μαγαζί προτείνει ενδιαφέροντα Ελληνικά πιάτα με κερασάκι στην πρόταση επτά – οκτώ Καρπαθιώτικες σπεσιαλιτέ και φρέσκο ψάρι κατευθείαν από το νησί.

Κρίθαμος

Όμορφο μαγαζί, που η επιτυχία του δεν είναι καθόλου τυχαία. Νόστιμες σπεσιαλιτέ της Καρπάθου, για να χαρείς ωραία τοπική κουζίνα.

Κρίθαμος

Κομψό, χαριτωμένο, προσιτό, με νόστιμη, καλοφτιαγμένη ελληνική κουζίνα· τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καινούργιο, καθημερινό εστιατόριο; Το «Κρίθαμος» άνοιξε διακριτικά πριν από λίγες εβδομάδες, σ' ένα στενάκι του Νέου Ψυχικού, κοντά στη Μεσογείων.