Salero

Χαλαρό, παρεΐστικο, με ισπανική αύρα, βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου και σε μια πολύχρωμη σκεπαστή αυλή στο πίσω του κομμάτι, που το καλοκαίρι χαζεύει τα αστέρια. Πολυσυλλεκτικά tapas για αρχή και στη συνέχεια ευρύτερη Μεσόγειος με έντονο το ελληνικό στοιχείο –ιδίως στα πιάτα ημέρας– συνθέτουν το γευστικό του στιλ. Για συνοδεία υπάρχουν κρασιά σε φιάλη και σε ποτήρι, sangria σε διάφορες βερσιόν και κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τα σουξέ των Εξαρχείων

Παλιά και νέα σποτ που κάνουν τη διαφορά στην -από κάθε άποψη- πιο πολυσυζητημένη αθηναϊκή γειτονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/04/2023

Μεσογειακή χαλαρότητα στην αυλή του «Salero»

Γεύσεις με comfort οικειότητα και αφοσίωση στην εξαιρετική πρώτη ύλη κάνουν το «Salero» και τη μεγάλη αυλή του ένα από τα πιο αξιόπιστα γευστικά στέκια των Εξαρχείων.

Salero: Εστιατόριο με στιλ ισπανικό

Πολύ νόστιμος χώρος –«salero» άλλωστε θα πει αλατιέρα, κελάρι αλατιού, όπως και γευστικό στα ισπανικά–, με δυνατά χρώματα παντού και arty ατμόσφαιρα σε μια ανακαινισμένη μονοκατοικία στη χαρακτηριστική σκηνογραφία των Εξαρχείων.

25η Μαρτίου: 11 ραντεβού με το μπακαλιάρο

Τα τηγάνια περιμένουν ετοιμοπόλεμα για το «εθνικό» φαγητό της 25ης Μαρτίου, μέρα που παρά τη νηστεία της Σαρακοστής επιτρέπεται από την εκκλησία η κατανάλωση ψαριού, και που η σκορδαλιά πάει σύννεφο.

7 σενάρια για την Τσικνοπέμπτη

Παϊδάκια, χοιρινά μπριζολάκια, συκωταριές, λουκάνικά, κοντοσούβλι… Επτά σενάρια για την Τσικνοπέμπτη που σε πιάνουν από τη μύτη.

7 στέκια νόστιμα και παρεϊστικά

Για τις φορές που εκείνη η πυξίδα, η μόνιμα σφηνωμένη στον καθένα μας δείχνει προς γεμάτα ποτήρια, πιάτα στη σέντρα, κουβεντολόι, κι ομαδική ανασυγκρότηση.

6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.