Ταξιδεύοντας...

Καλό ψάρι, κλασικά και ψαγμένα ορεκτικά και μια μεγάλη συλλογή από ούζα και τσίπουρα για τους μερακλήδες του είδους, σε μια ταβέρνα που υπηρετεί τα καλούδια της θάλασσας. Το εσωτερικό είναι ευχάριστα ζεστό, με κυρίαρχο το μπλε χρώμα, δίχτυα, κοχύλια και μια μεγάλη ζωγραφιστή γοργόνα σε έναν τοίχο να ολοκληρώνει την εικόνα, ενώ σερβίρει κι έξω σε μια πλακόστρωτη βεράντα. Εκτός από το Κερατσίνι, έχει και μια δεύτερη έδρα, το «Ταξιδεύοντας… στα Βόρεια», στη Νέα Ερυθραία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Ε/Γ Ταξιδεύοντας": Με καπετάνιο την πρώτη ύλη γεμάτη αρώματα

Αναπόσπαστο κομμάτι ενός ψαροφαγικού σεναρίου με απροσπέραστη ποιότητα, τα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγένεια στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία αποτελούν ξεχωριστά σημεία αναφοράς για γνώστες και λάτρεις της θαλασσοφαγίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

Ε/Γ Ταξιδεύοντας

Με πυξίδα στραμμένη στη θαλασσινή φρεσκάδα

''Ε/Γ ταξιδεύοντας & Ε/Γ ταξιδεύοντας βόρεια'': Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία

Τα φρέσκα υλικά αποτελούν τη βάση για τα δύο αγαπημένα στέκια των θαυμαστών της ψαροφαγίας.

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

Ταξιδεύοντας - Κερατσίνι

Σημείο αναφοράς περιποιημένης ψαροφαγίας για τον Πειραιά αυτή η off Broadway ταβέρνα στο Κερατσίνι· είναι ξεχωριστή, αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή για να εκφράσει όλη τη δυναμική που κρύβει μέσα της.

Ε/Γ Ταξιδεύοντας

Ταξίδι στα κύματα