Moorings

Σύγχρονος σχεδιασμός σε γήινους χρωματισμούς, cool εξοχική φινέτσα και χαλαρό πνεύμα σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά παράλια spots της αθηναϊκής ριβιέρας. Σνακ και καφές από το πρωί, μεσογειακή κουζίνα, ποτά και κοκτέιλ αργότερα, μπροστά σε ένα όμορφο πρασινογάλανο λιμανάκι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €55

Σχετικά άρθρα

"Moorings": Σημείο αναφοράς με φρεσκαρισμένες γεύσεις

Το εμβληματικό μαγαζί της παραλιακής πλέει προς τη νέα εποχή του, και συντονίζει το προσεγμένο του μενού με την εικόνα της υπερσύγχρονης μαρίνας που κατασκευάζεται πυρετωδώς γύρω του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/03/2024

Οι πιο ξεχωριστές ιδέες για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο στην Αθήνα

Συγκεντρώσαμε mainstream και εναλλακτικές προτάσεις για την ημέρα των ερωτευμένων. Πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία να μείνετε στο σπίτι...

Το φορτηγάκι της Don Julio σε αθηναϊκό bar trip

Για να γνωρίσεις την εκλεκτή τεκίλα, ακολούθησέ το σε δώδεκα αθηναϊκές στάσεις και δοκίμασε ειδικά σερβιρίσματα.

6 spots για φαγητό πάνω στο κύμα

Το έχει αυτό η θάλασσα, σε κάνει να νιώθεις ότι ξεφεύγεις, ότι δραπετεύεις για λίγο, ότι παραμένεις σε ρυθμούς διακοπών. Πιάσε, λοιπόν, τραπέζι στην παράλια Αττική, Νότια και Ανατολική.

Moorings

Ήταν πάντα από τα εμβληματικά παραθαλάσσια μαγαζιά της αθηναϊκής ριβιέρας και τώρα που ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του είναι ακόμη ομορφότερο. Αν εξελίξει και την κουζίνα του δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες, θα γίνει και από τα πιο δημοφιλή.

Το «Μoorings» σαν καινούργιο

Το γνωστό café-bar-restaurant του Κώστα Βακιρτζή στη Μαρίνα Βουλιαγμένης επέστρεψε… αγνώριστο.

Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη;

Ακόμη κι αν γυρίσαμε, φοράμε άρωμα διακοπών... Γι’ αυτό κατηφορίζουμε στη Βουλιαγμένη και στα πέριξ και καλοπερνάμε δεόντως ακούγοντας το κύμα και κάνοντας γευστικές στάσεις σε κλασικά και μοδάτα στέκια.