Lazaro 1971

Έχοντας ξεπεράσει τα 40 χρόνια ζωής ως «Barba Lazaros», έχει γράψει ενδιαφέρουσα ιστορία, στις σελίδες της οποίας είχε πάντα περίοπτη θέση το ανατολίτικο πεϊνιρλί. Σήμερα έχει εξελιχτεί σε ένα φροντισμένο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας, με σύγχρονα στοιχεία στη σάλα του και μεγάλη ποικιλία ελληνικών πιάτων και μεζέδων. Ζωντανή μουσική Σάβ. βράδυ & Κυρ. μεσημ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Οδός Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο: 6 εστιατόρια για κάθε διάθεση

Διατηρεί ακόμα την αύρα γειτονιάς από τα παλιά αλλά και την αίσθηση του κέντρου-απόκεντρου ο δρόμος αυτός του Παλαιού Φαλήρου που κρύβει ενδιαφέροντες γευστικούς πειρασμούς.

Παράδοση νοστιμιάς κατ' οίκον απευθείας από τους ειδικούς

Αυτές οι ημέρες που #menoumespiti προσφέρουν σίγουρα αφορμή για να ακονίσουμε τις μαγειρικές μας ικανοτήτες, έρχονται όμως κι εκείνες οι στιγμές που είτε δεν θέλουμε να μπούμε στην κουζίνα είτε επιθυμούμε να απολαύσουμε κάτι πιο σπέσιαλ από τα χέρια των ειδικών.

Γευστική βόλτα πέριξ του «Νιάρχος»

Σκανάρουμε τη δεξιά και την αριστερή όχθη της Συγγρού γύρω από το ΚΠΙΣΝ και διαλέγουμε τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες που δίνουν γεύση στον εμβληματικό νέο πόλο της πόλης.

Η μοντέρνα όψη της παράδοσης στο «Lazaro 1971»

Ο ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός χώρος του Φαλήρου ξετυλίγει ένα κουβάρι νοστιμιάς που πλησιάζει τον μισό αιώνα ιστορίας.

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!