Συν Αθηνά

Ολοήμερο concept που στεγάζεται σε όμορφο νεοκλασικό κτίριο τριών επιπέδων με προτάσεις για καφέ, brunch, προσεγμένα σνακ και βραδινό μενού μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, χωρίς να λείπουν πιάτα με διεθνείς αναφορές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €45

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
27/02/2024

"Συν Αθηνά": Ραντεβού στο Θησείο

Με ιστορία τουλάχιστον είκοσι ετών, προνομιακή τοποθεσία και καλοφτιαγμένα πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, το all day-κόσμημα στο Θησείο είναι ιδανική στάση για φαγητό και ποτό όταν τα φώτα του θεάτρου σβήσουν.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

"Συν Αθηνά": Για ρομαντζάδα στο Θησείο

Ιδανικό all-day στέκι για κάθε είδους ραντεβού, παρέα με τη διαχρονικά πιο όμορφη θέα, αυτή της Ακρόπολης, αλλά και το χάζι στην πάντα ζωντανή Αποστόλου Παύλου, το εστιατόριο του Θησείου στρώνει τα τραπέζια του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό ή brunch.

"Συν Αθηνά"

Διαχρονικό ειδύλλιο με το Θησείο.