Αγορά

Το κλασικό (έχει περάσει τα είκοσι χρόνια λειτουργίας) στέκι κοντά στο σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων παραμένει δημοφιλές όλες τις ώρες της ημέρας. Ζεστή σάλα με αύρα μπιστρό, βεράντα, κι ένα πραγματικά εκτενέστατο μενού, το οποίο συνδυάζει ελληνικά, μεσογειακά και διεθνή στοιχεία, με τα πιάτα ημέρας να πληθαίνουν κι άλλο τις επιλογές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα

Το νόστιμο all-day meeting point των Αμπελοκήπων καλά κρατεί και αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/07/2018

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

33 εστιατόρια στα πρόθυρα… Αγίου Βαλεντίνου

Άλλα πολυτελή, άλλα cozy και χαλαρά, φτιάχνουν καθένα το δικό του σκηνικό για εκείνο το σπέσιαλ τετ α τετ κι αφήνουν τον Άγιο να βάλει το χέρι του στην κουζίνα. Share the love.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι δίπλα στο μετρό των Αμπελοκήπων συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

Τα νέα πιάτα της «Αγοράς»

Έχοντας κλείσει μια εικοσαετία λειτουργίας, η «Αγορά» συνεχίζει στη ρότα της γενναιόδωρης και οικείας κουζίνας, όντας πάντα ένα πολύ δημοφιλές, αγαπημένο και ζωντανό στέκι.

Μεξικάνικο pairing στην «Αγορά»

Mε αφορμή τον εορτασμό των 20 του χρόνων το εστιατόριο των Αμπελοκήπων σερβίρει ένα ειδικό μενού με μεξικάνικα χρώματα, βάζοντας δίπλα του και λίγη Γαλλία-Ιταλία.