Olive Garden (The)

Πανοραμική θέα από τον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania» σε ολόκληρη την Αθήνα, από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι τον Υμηττό και τον Αργοσαρωνικό και σύγχρονη ελληνική κουζίνα με αρκετές τοπικές αναφορές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

"Olive Garden": Μια ταράτσα γεμάτη καλοκαίρι

Ελληνική comfort κουζίνα σε μοντέρνα εκδοχή, δροσερά κοκτέιλ και η Ακρόπολη στο πιάτο συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του "Olive Garden", rooftop bar & restaurant του ξενοδοχείου "Τιτάνια" με την πιο όμορφη, πανοραμική θέα της πόλης.

Γευστικά ραντεβού με τον Βαλεντίνο στα ξενοδοχεία της πόλης

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα καλά αθηναϊκά ξενοδοχεία μας ξελογιάζουν με ειδικά μενού που ευνοούν το γαστρο-ρομάντζο.

7 νέα μενού κάνουν φθινοπωρινή πρεμιέρα

Το ένα μετά το άλλο τα εστιατόρια της πόλης λανσάρουν τα ολοκαίνουργια μενού τους ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια πάνω από πιάτα που ευωδιάζουν φθινόπωρο.

Εξαιρετική θέα και γεύσεις στα rooftops της Αθήνας

Από ψηλά τα φώτα ζωγραφίζουν άλλη εικόνα της πόλης, το βλέμμα πετάει κι εκεί ο άνεμος φυσάει περισσότερο – γι’ αυτό ανεβαίνουμε στα πρωτοκλασάτα rooftops της πόλης!

«Olive Garden»: Mε πρώτο πιάτο Αθήνα

Η Αθήνα εισβάλλει από παντού στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania» για να συναντήσει τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Χρήστου Τζιλήρα που εστιάζουν στις επιλεγμένες πρώτες ύλες.