Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα

Ζωντανό, φιλικό, με στιλ αλά μπακάλικο, όπως και τα «αδερφάκια» του, εστιάζει στη σχάρα: τα μπριζολάκια και τα κεμπαπάκια δίνουν και παίρνουν.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ.-Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας

Μια ξεχωριστή ιστορία παράδοσης και γεύσης

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί

Ταυτισμένα με παρεΐστικες εξόδους διαχρονικής νοστιμιάς, τα ένα-κι-ένα μεζεδοπωλεία της εκλεκτής οικογένειας Τζίτζικας και Μέρμηγκας είναι από τα πρώτα στέκια που μας έρχονται στο μυαλό για να ξαναβρεθούμε έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

«Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας»: Ελληνική παράδοση σε μοντέρνο τέμπο

Το στέκι με τα πολλά πρόσωπα μπαίνει στο φετινό καλοκαίρι με τη φόρα του νέου του μενού αλλά και άθικτη την αφοσίωσή του στη γευστική κληρονομιά που το έχει κάνει να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

«Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» βλέπουν την ελληνική κουζίνα... αλλιώς

Το πληθωρικό νεο-μπακάλικο «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» παραμένει φρέσκο –και κυρίως πεντανόστιμο– όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η Αθήνα νηστεύει! 43 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

Δίνουν καλή αφορμή για μια γευστική στάση μετά τα ψώνια των γιορτών, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και στα Άνω Πατήσια.