Suite Lounge (La)

Όταν η κουβέντα πηγαίνει σε σποτ με φροντισμένη κουζίνα και άψογη θέα, τότε το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» δεν γίνεται να απουσιάζει από καμία τέτοια λίστα. Με νέο chef d’hotel τον Στέφανο Παπανικολάου, το «La Suite Lounge Rooftop» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, μέσα από καινούριες δημιουργίες και το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα" - πρόκειται για μία αλληλουχία πιάτων που εστιάζουν στην υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία, με ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπερτροφές. Brunch τις Κυριακές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €70

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus'

Ο νέος σεφ φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες του πολυβραβευμένου 'La Suite Lounge Rooftop', μέσα από το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/12/2023

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

Νοέμβριος στο 'La Suite Lounge'

Beaujolais Nouveau, Thanksgiving και Black Friday σε ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια της Αθήνας.

Last minute Άγιος Βαλεντίνος

Αν ανήκετε στους ερωτοχτυπημένους της τελευταίας στιγμής, ιδού 8 νόστιμες προτάσεις για μια ρομαντική έξοδο με το έτερον ήμισυ σε καλά ξενοδοχεία της πόλης.

St. George Lycabettus

Κυριακάτικο "friends & family" brunch