Pasteria (la)

Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια μεσημέρι-βράδυ. Η ανοιχτή κουζίνα βγάζει πλούσια πιάτα ζυμαρικών, ριζότι, πίτσα με λεπτή ζύμη, φρέσκιες σαλάτες, αλλά και γευστικές προτάσεις με κρέας και ψάρι. Ιταλικά γλυκά και φρεσκοκομμένος espresso για το τέλος, ενώ δεν λείπουν και τα κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"La Pasteria"

Η δική μας τρατορία

La Pasteria: Δροσερές εμπειρίες με άρωμα Ιταλίας

Με υπέροχους εξωτερικούς χώρους ανά την πόλη, τα καταστήματα «La Pasteria» έχουν ανοίξει ξανά και μας περιμένουν με αυθεντικές ιταλικές συνταγές, δροσερά κοκτέιλ και το γνωστό και αγαπημένο casual dining & drinking concept.

12 νέες ιδέες για delivery και take away

Μέχρι να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους σε έναν μήνα περίπου, ιδού ορισμένα αθηναϊκά στέκια που μόλις ξεκίνησαν νόστιμη προθέρμανση.

Παράδοση νοστιμιάς κατ' οίκον απευθείας από τους ειδικούς

Αυτές οι ημέρες που #menoumespiti προσφέρουν σίγουρα αφορμή για να ακονίσουμε τις μαγειρικές μας ικανοτήτες, έρχονται όμως κι εκείνες οι στιγμές που είτε δεν θέλουμε να μπούμε στην κουζίνα είτε επιθυμούμε να απολαύσουμε κάτι πιο σπέσιαλ από τα χέρια των ειδικών.

All day casual ιδέες επαναφοράς

Με τη φούρια των γιορτών σιγά σιγά να καταλαγιάζει, βρείτε ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητας σ’ αυτά τα all time favorite χαλαρά στέκια.