Winter Garden City Lounge

Το αριστοκρατικό cafe-restaurant που αποτελεί προέκταση του λόμπι του ξενοδοχείου ακτινοβολεί πολυτέλεια. Πρόγευμα, ελαφρύ γεύμα ή δείπνο έχουν για φόντο όμορφα βιτρό, αστραφτερά μάρμαρα και χρυσές λεπτομέρειες. Ιδιαίτερη εμπειρία το απογευματινό high tea, που σερβίρεται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 μ.μ. και σε διακτινίζει στα βρετανικά σαλόνια. Gourmet brunch τα σαββατοκύριακα (11 π.μ.- 2 μ.μ.)

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Σχετικά άρθρα

Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George: "Grande" γιορτές στα διαμάντια της αθηναϊκής φιλοξενίας

H καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της πόλης, με απογευματινό τσάι, τζαζ βραδιές και φίνα μενού για ρεβεγιόν.

16/12/2022

Για μεγαλοπρεπές brunch στο "Winter Garden"

Τα ανανεωμένα "Weekends at Winter Garden" με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφουν για να νιώσετε bon vivants τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της Αθήνας.

"Lenten Delights" στο "Winter Garden"

Το κοσμοπολίτικο "Winter Garden City Lounge", υποδέχεται τη Σαρακοστή καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις.

Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Νηστεία με γλυκιά φινέτσα στο «Winter Garden»

Σε νηστίσιμους γευστικούς ρυθμούς εισέρχεται τέτοιες ημέρες παραδοσιακά η «Μεγάλη Βρεταννία», με σπέσιαλ γλυκά διά χειρός Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

20 ξεχωριστές προτάσεις για brunch στην πόλη

Το brunch, ο νόστιμος γάμος του πρωινού με το γεύμα, έχει ταιριάξει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία μας, σε μια τάση που ήρθε για να μείνει. Ξενοδοχεία, bar-restaurants και all day spots και bars μας δίνουν ιδέες για κάθε διάθεση.

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ

Στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το αδελφό του «King George» τέσσερα ειδικά γευστικά χάπενινγκ δίνουν ιδέες καλοπέρασης σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.