Scorpina

Το μοντέρνο θαλασσινό εστιατόριο, ιντριγκάρει τους φανατικούς της θάλασσας με καρπάτσιο, ταρτάρ και σασίμι, όστρακα, πρωτότυπα μεζεδάκια, μακαρονάδες και φρέσκο ψάρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

"Scorpina": Η γεύση της θάλασσας

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, το ψαροφαγικό εστιατόριο στο Ν. Ψυχικό διατηρεί το δημιουργικό του στιλ προσεγγίζοντας σωστά και νόστιμα όλες τις πτυχές από την κουλτούρα της αλμύρας.

Scorpina

Η γεύση της θάλασσας

"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.  

Τα καλύτερα νεο-σουβλάκια της πόλης

Με ευγενή κρέατα, σε extra large μεγέθη, γιαπωνέζικα ή και ινδικά, τα σουβλάκια εξελίσσονται και βουτάνε ακόμη και στη θάλασσα. Σε ποια αθηναϊκά spots θα τα δοκιμάσουμε;

Η Αθηναϊκή κάνει comeback στον έρωτά μας για την παλιά αστική Αθήνα

Το ρετρό εμπνέει τη γευστική σκηνή της πόλης και η Αθηναϊκή, γνωστή και ως ψάρι μαγιονέζα, σερβίρεται ανανεωμένη κι εκσυγχρονισμένη στα καλά εστιατόρια. Κάνουμε ένα φλας μπακ στην ιστορία της και απολαμβάνουμε τις νέες εκδοχές της.