Feedέλ Asador

Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία. Ο επικεφαλής σεφ Χρήστος Γλωσσίδης προτείνει σύγχρονες ιδέες με βάση την ελληνική κουζίνα. Το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ κι εστιάζει στο pairing με το φαγητό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η νέα φάση των "Feedελ"

Στην μετά Κουτσόπουλο εποχή, ο Χρήστος Γλωσσίδης οδηγεί την εξέλιξη των γεύσεων. Δοκιμάζουμε νέα πιάτα στο "Feedελ -Asador" της Γλυφάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
15/03/2024

"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador"

Twist στην ελληνική γεύση.

"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador": Ελληνική δημιουργική γαστρονομία

Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy".

Η καλοκαιρινή εκδοχή της Γλυφάδας είναι πάντοτε ελκυστική

Η μπαρ σκηνή των νοτίων προαστίων κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές, και όχι άδικα.

Feedέλ Asador

Το δεύτερο «Feedέλ», αυτό της Γλυφάδας, έχει πολλές ωραίες ιδέες και μια αύρα χειροποίητου, αλλά η πρωτότυπη κουζίνα, κατώτερη της πρώτης περιόδου, βρίσκεται μεν κοντά στο επόμενο βαθμολογικό σκαλοπάτι, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να πετύχει το στόχο της.

6 καινούργια εστιατορικά projects της πόλης

Ρίχνουν στο τραπέζι από dumplings και κρέατα ψημένα σε tandoor μέχρι ιταλική pasta κι ένα πεϊνιρλί με γλυκάδια. Διαβάστε τα πρώτα νέα.