Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι

Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός από το να καθίσεις για θαλασσινό μεζέ –δεν λείπουν και οι θαλασσινές μακαρονάδες– μπορείς να πάρεις στο χέρι, σε χωνάκι, γαύρο, αθερίνα, γαριδάκι…

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €25

Πληροφορίες:

Καθημ. 1-7.30 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

5 λόγοι που δεν κάνει πείνα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Νέα κι ενδιαφέροντα στέκια αλλά και κλασικές αξίες κάνουν πιο νόστιμες τις βόλτες μας γύρω από την ανανεωμένη πλατεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/11/2018

Αυτό το street food τα λέει... ελληνικά

Εντάξει, το σουβλάκι βασιλεύει, αλλά δεν είναι το μόνο! Ιδού έξι νόστιμες ιδέες με ντόπιο DNA –άλλες old school, άλλες πιο μοντέρνες– ώστε, βολτάροντας στο κέντρο, να φας κάτι ωραίο που το… έχεις δει κάπου κάπου το ξέρεις.

Όταν το ψαράκι έρχεται στο χωνάκι

Εκτός από το να καθίσεις για θαλασσινό μεζέ, σ' αυτό το καινούργιο μικρό τσιπουράδικο του κέντρου μπορείς να πάρεις στο χέρι γαύρο, αθερίνα, γαριδάκι…

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.