Nikkei Gueva

Το δημοφιλές bar- restaurant του Κολωνακίου σε έναν ανανεωμένο, άκρως κοσμοπολίτικο και εντυπωσιακό χώρο, όπου δεσπόζουν η επιβλητική μπάρα, το νεοσύστατο ceviche bar και πλήθος τροπικών φυτών. Ο Νίκος Ψηλός βρίσκεται πια στο τιμόνι της nikkei κουζίνας του, που εμπλουτίζεται με περισσότερα ιαπωνικά στοιχεία και ποντάρει σε εξαιρετικές ελληνικές πρώτες ύλες, ενώ στα του μπαρ η Μαίρη Ταλαιπώρου υπογράφει μία ακόμη θαυμάσια cocktail list.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €85

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Πού βγαίνουμε πριν και μετά τις συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού υποδέχονται τους συναυλιόφιλους του ανανεωμένου τοπόσημου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2023

Nikkei Floresta

Με νέο look, το "Nikkei Floresta" ανεβάζει γαστρονομικές στροφές με σεφ τον Νίκο Ψηλό και εξελίσσεται στο κορυφαίο bar-restaurant του κέντρου της Αθήνας.

Τρεις καταπράσινοι κήποι για εξωτικές απολαύσεις με Lurisia

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

Οι νέες γεύσεις του "Nikkei"

Σε καινούργια εξωτικά μονοπάτια βαδίζει το δημοφιλές bar restaurant του Κολωνακίου. Ο νέος σεφ Κλαούντιο Μπαϊράμι προτείνει χαρακτηριστικά εδέσματα της Nikkei κουζίνας και ενδιαφέρουσες σπεσιαλιτέ με τη δική του ματιά.

''Nikkei Peruvian Restobar''

Στους τροπικούς του Κολωνακίου.

Το "Nikkei" έχει γενέθλια

Τα εφτά του χρόνια συμπληρώνει το βραβευμένο εστιατόριο του Κολωνακίου και το γιορτάζει με special guest τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις του "Nikkei"

Δεν είναι τυχαία top-notch αυτό το φαντεζί bar-restaurant. Ο σεφ Σπύρος Μαυροειδής και η bartender Μαίρη Ταλαιπώρου το ανανεώνουν δημιουργικά.