Κιουζίν

Με ταπετσαρίες, παλιούς καθρέφτες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι κι ένα ταχυδρομικό μηχανάκι στο πατάρι, το «Κιουζίν» στην οδό Λυκαβηττού είναι… vintage. Ελληνική κουζίνα «αλλιώς» με έμφαση στα ΠΟΠ προϊόντα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Delivery με θέμα: Ελληνική βραδιά γεμάτη νοστιμιά

10 αγαπημένα στέκια από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και τα νότια προάστια μας ανοίγουν την όρεξη για σπιτικά τραπέζια φορτωμένα με προχωρημένους ελληνικούς μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά αλλά και σπέσιαλ κρητικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2020

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

7 νέα μενού κάνουν φθινοπωρινή πρεμιέρα

Το ένα μετά το άλλο τα εστιατόρια της πόλης λανσάρουν τα ολοκαίνουργια μενού τους ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια πάνω από πιάτα που ευωδιάζουν φθινόπωρο.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Καθαρά Δευτέρα στο «Κιουζίν»

Σπέσιαλ νηστίσιμες γεύσεις σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

Ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.