Ψαρού

Η επικεντρωμένη στα μικρόψαρα και τα θαλασσινά μεζεδο-συνταγή, μετά τη Σαρωνίδα, και στο Λαύριο, σε ένα διατηρητέο του 1900 πάνω στην πλατεία Κανάρη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Μόνο Παρ., Σάβ., Κυρ. από το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

Ψαρού

Μια premium ψαροταβέρνα σε urban σκηνικό

Γευστικές εκδρομές κοντά στην Αθήνα για βουτιές και θαλασσινά

Όσοι παραμένουμε στην Αθήνα όλο και κάποια εκδρομούλα θα κάνουμε προς την περιφέρεια της Αττικής. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, λοιπόν, προτείνει πέντε ψαρόφιλους προορισμούς που συνδυάζονται με πετσέτα, αντιηλιακό και γυαλιά θαλάσσης.

Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στο νεότερο «αδερφάκι» μιας δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, παρεΐστικο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

7 ταβέρνες by the sea!

Από το Μικρολίμανο και το Καβούρι μέχρι το Λαύριο και το Πόρτο Ράφτη κι απ’ τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο, διαλέγουμε ταβέρνες όπου η θαλασσοφαγία έχει τον πρώτο λόγο.