Napolitivo

Δύο συνήθειες της γειτόνισσας Ιταλίας που έχουν κερδίσει το ελληνικό κοινό ζευγαρώνουν στο γευστικό spot της Μαρίνας Φλοίσβου, που ως προς το ντεκόρ του κεντάει ιταλισμό σε βιομηχανικό καμβά: η ναπολιτάνικη πίτσα, που ψήνεται σε ξυλόφουρνο κατασκευασμένο με ηφαιστειακές πέτρες από τον Βεζούβιο, και το aperitivo. Μαζί τους καφές, γλυκά, gelato, ελληνικά και ιταλικά κρασιά. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/07/2023

"Napolitivo": Βόλτα στην αθηναϊκή Ριβιέρα με άρωμα νότιας Ιταλίας

Μιαν ανάσα από το κέντρο της πόλης, στον πλακόστρωτο πεζόδρομο της Μαρίνας Φλοίσβου, το all-day pizza bar "Napolitivo" εκπροσωπεί άξια τη ναπολιτάνικη κουζίνα και προσκαλεί τους λάτρεις της σύγχρονης dolce vita.

"Napolitivo"

Κάν’ το όπως οι Ιταλοί!

Nάπολη + aperitivo = ένα μοναδικό καλοκαιρινό concept

Η ιεροτελεστία του aperitivo με τα ψαγμένα ιταλικά μεζεδάκια και η γευστική κληρονομιά της Νάπολης με την αυθεντική της πίτσα συνδυάζονται στο όνομα και πράγμα «Napolitivo».

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου.