K. Grill

Εξελίσσει το concept προσιτής κρεατοφαγίας του Ομίλου Καστελόριζο που ξεκίνησε στην Καλλιθέα στη Βούλα, κι εκτός από τα κλασικά του (σουβλάκια, κεμπάπ, μπριζολάκια κ.α.) περιλαμβάνει στο μενού του και άλλες σπεσιαλιτέ όπως αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο και μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια. Μοντέρνο περιβάλλον και τραπεζάκια έξω, επάνω στην κεντρική πλατεία της Βούλας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €18

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/03/2021

Delivery με θέμα: Μια βραδιά για κρεατοφάγους

Από brisket και πάπια μέχρι ψαγμένα σουβλάκια, κεμπάπ και μερακλίδικες γεύσεις Ανατολής, ιδού 8 ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσουμε στο σπίτι μια βραδιά φουλ του κρέατος.

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Όλοι τσικνίζουν τελικά σ’ αυτή την πόλη

Στο ρυθμό της Τσικνοπέμπτης πέρα από τις ταβέρνες και τα steak houses μπαίνουν κι άλλοι: wine bars, ψαρομεζεδoπωλεία, έθνικ στέκια, ακόμη και το εστιατόριο ενός μουσείου μεταμορφώνονται σε meating points.

«Κ. Grill» και στη Βούλα

Το γραμμένο με καλαμάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια και πικάνιες στόρι, εμπλουτίζεται με νέες σελίδες με το opening ενός ακόμη μοντέρνου χώρου casual κρεατοφαγίας.