Mayor

Αll day διάθεση, άνετα πολυτελές περιβάλλον, με άνετα έπιπλα, ματ χρυσούς μεταλλικούς σωλήνες σε ρόλο φωτιστικών και μια μασίφ ξύλινη μπάρα στο επίκεντρο. Σύγχρονη κουζίνα, ποτό και κοκτέιλ σερβίρονται και στην πίσω πλευρά του μαγαζιού, όπου υπάρχει ένα πολύ δροσερό αίθριο με μπόλικη πρασινάδα, η οροφή του οποίου ανοίγει. Brunch κάθε Σάβ., Κυρ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Σχετικά άρθρα

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.

Mayor

Το δυναμικό party restaurant στο Κολωνάκι έχει εξελιχτεί σε κοσμικό talk of the town, με γκραν σουξέ το bouzouki happening κάθε Τρίτη. Η κουζίνα, παρά τις προθέσεις, χρειάζεται άμεσα βελτίωση.

Τι κάνει ένας βραβευμένος σεφ στο Κολωνάκι;

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ανανεώνει το μενού ενός δημοφιλούς all-day χώρου της πλατείας Φιλικής Εταιρίας με ένα σερί γεύσεων με διεθνείς αναφορές.

Mayor

Το καινούργιο μπαρ-ρεστοράν στην πλατεία Κολωνακίου έχει ωραία αύρα, αλλά η κουζίνα του, πέρα από λίγες εξαιρέσεις και τα ωραία γλυκά, χρειάζεται δουλειά.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.