Αιόλου 68

Ένα ψαροεστιατόριο-μεζεδοπωλείο, κοινό project του Βασίλη Ακρίβου του «Ψάριστον» του Άγγελου Φραντζή του κρεατοφαγικού «Bar.B.Q» και του οινολόγου Γιώργου Ταρνάρη, φωτεινό, πρόσχαρό, με γουστόζικη νεοκυκλαδίτικη αισθητική. Τα ψάρια και τα θαλασσινά κυριαρχούν, σε πολλές κλασικές και ασυνήθιστες εκδοχές, δεν λείπουν όμως και κάποιες surf & turf προτάσεις που αντανακλούν το «πάντρεμα» με τη στεριά. Το καλοκαίρι στήνει λευκά μεταλλικά τραπέζια σε ένα αστικό ξέφωτο ανάμεσα σε δύο στοές και θυμίζει γωνιά σε κάποιο κυκλαδονήσι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/03/2023

6 ραντεβού με τον μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Αν το τριήμερο που πλησιάζει σας βρει στην πόλη, ιδού 6 ιδέες για να απολαύσετε το τιμώμενο έδεσμα της 25ης Μαρτίου σε εκδοχή κλασική ή και νεωτερική.

Αιόλου 68

Ανάσα Αιγαίου στο κέντρο της Αθήνας

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!

32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown

Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.

Πιάσε τραπέζι στο κρυφό νησάκι της Αθήνας

Μια όμορφη γωνιά, ανάμεσα σε δύο στοές του κέντρου, κάτω από πολυκατοικίες και γραφεία, σου κλείνει μυστικό ραντεβού με τη θάλασσα.