Zampano

Ένα ζεστό, χαλαρό εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας από την ομάδα του «City Circus», το οποίο δανείζεται το όνομά του από τον φελινικό τσιρκολάνο του «La Strada». Η βιομηχανική τσιμεντοκονία, το κομψό mix & match στις καρέκλες, το κόκκινο ψυγείο, που λειτουργεί ως συνέχεια του –επενδυμένου με πράσινο μάρμαρο και σειρές από χαλκοσωλήνες– μπαρ, αλλά και τα ασυνήθιστα φωτιστικά στήνουν φιλόξενο σκηνικό στο ισόγειο, ενώ, ανεβαίνοντας τα σκαλιά, συνειδητοποιείς ότι το πατάρι συνδέεται εσωτερικά με το αδελφό hostel. Brunch τα Σαββατοκύριακα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κάθε Δευτ., Τρ. μόνο για πρωϊνό στις 8-11 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Η νέα εποχή του "Ζampanό"

Σοφιστικέ και παιχνιδιάρικο, με προσεγμένη αισθητική που δεν κοντράρει τον easy going χαρακτήρα του, το "Ζampanό" μπαίνει σε νέα γαστρονομική τροχιά με τον σεφ Στέφανο Κόκκαλη στο πηδάλιο της κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
18/01/2024

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

6 εστιατόρια για νόστιμες στάσεις στου Ψυρρή

Έξι spots χαρτογραφούν τη γεύση μιας πιάτσας που, παρά την ξενοδοχοποίησή της, διατηρεί ζωηρό και ανένταχτο το ταμπεραμέντο της.

Ποιος είναι ο Noel Roche και τι κάνει στο «Zampanó»;

Η απάντηση στο οινογαστρονομικό ραντεβού της Πέμπτης 21/12, εκεί, στη Σαρρή.

Γοητεία με ρομαντικό industrial vintage στο «Zampano»

Είναι από τα μαγαζιά που θέλεις με τη μία να το κάνεις στέκι σου – γράφω ήδη στην ατζέντα μου το κυριακάτικο jazz brunch του.

5 αφορμές για οινική βόλτα

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με κρασί! Μπορεί να είναι αφιέρωμα σε κάποια συγκεκριμένη ποικιλία, ένας ενορχηστρωμένος συνδυασμός φαγητού και κρασιού ή ένα ποτήρι –σε σόλο περφόρμανς– μετά το γραφείο: ιδού πέντε ιδέες για τετ α τετ, αυτές τις μέρες, με τους αμπελώνες της Ελλάδας και του κόσμου.