Black Duck Garden

Δραστήριος πολυχώρος με καλλιτεχνική αύρα, προικισμένος με μια μικρή πράσινη όαση. Ο φοίνικας που φύτεψε κάποτε η βασίλισσα Αμαλία υπάρχει ακόμη στον κήπο με τα αγάλματα και τα τρεχούμενα νερά. Προτάσεις για brunch και snacking, μεσογειακά πιάτα, ελληνική λίστα κρασιών (τα περισσότερα και σε ποτήρι), κοκτέιλ και ’50s, jazz, swing και soul ακούσματα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Από τις 10 π.μ.- 1 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
27/02/2024

Τα πολλά πρόσωπα της "Μαύρης Πάπιας"

Το υβριδικό "Black Duck Garden" στην πλατεία Κλαυθμώνος αλλάζει τον ορισμό του all day spot.

Το τελευταίο πάρτι των Schweppes Sunset Soirees απλά δεν γίνεται να το χάσεις

Η σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη με ξεχωριστά cocktails και μουσικές επιλογές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6.

Schweppes Sunset Soirees: Τις Πέμπτες δίνουμε ραντεβού στο "Black Duck Garden"

Η νέα σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, συνεχίζεται με ξεχωριστά cocktails και μουσικές επιλογές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6.

Πρεμιέρα για τα Schweppes Sunset Soirees στον κήπο του "Black Duck"

Η νέα σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα και τον Best 92.6, εγκαινιάστηκε σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Schweppes Sunset Soirees στο "Black Duck Garden"

Το Αθηνόραμα συναντά τον Best 92.6 στον μαγικό κήπο της Αθήνας για ξεχωριστές στιγμές με δημιουργικά cocktails εμπνευσμένα από τo Schweppes.

Οδηγός επιβίωσης στο κέντρο: Δεκαπενταύγουστος edition

Τα τελευταία χρόνια το καλοκαιρινό προφίλ της πρωτεύουσας έχει αλλάξει, αφού το downtown παραμένει ζωντανό ακόμη και την αποκαλούμενη «εβδομάδα της μεγάλης φυγής».