Penny Lane

Γουστόζικο, νεανικό, με οροφή που ανοίγει, φωτάκια, γλαστράκια και πολύχρωμα έπιπλα. Η ανοιχτή κουζίνα κινείται σε casual δρόμους που ξεκινάει από νωρίς το πρωί με καφέ και μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο. Το μενού κινείται σε comfort food αποχρώσεις, με μοντέρνες αμερικάνικες συνταγές, διανθισμένες με αγγλικά και λατινομερικάνικα στοιχεία, ενώ δίνεται έμφαση και στο pairing φαγητού και ποτού. Ελληνικές ετικέτες κρασιών και μπίρες από ελληνικές και σκανδιναβικές μικροζυθοποιίες. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Σχετικά άρθρα

Φθινοπωρινό δελτίο γεύσης: ακραία εστιατορικά φαινόμενα

Ποια νέα concepts θα εμφανιστούν; Ποιες εντυπωσιακές συνερ­γασίες θα κάνουν πάταγο; Τι θα αλλάξει στη χωροταξία των εξόδων μας;

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
01/10/2018

Ο Άγγελος Λάντος στο τερέν του comfort food

O εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ επιμελείται το νέο μενού ενός δημοφιλούς στεκιού του Χαλανδρίου ποτίζοντας το comfort food με μοντέρνες τεχνικές.

10 σενάρια εξόδου σύγχρονα, casual και νεανικά

Mοντέρνα εικονογράφηση, ζωντάνια, κινητικότητα, μπάρα, τραπέζι, τάπας, σνακ, ψαγμένα πιάτα, κοκτέιλ, μουσικά χάπενινγκ όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες. Σε αυτά τα μαγαζιά χτυπάει κάρτα η νεολαία – όχι ότι αποκλείονται και οι μεγαλύτεροι...

17+ 1 προτάσεις για το πρώτο πρωινό του 2017!

Την επομένη μιας εξ ορισμού γιορτινής βραδιάς 17 ξενοδοχεία κι εστιατόρια θα στρώσουν το πρώτο –πρωινό– τραπέζι του χρόνου προτείνοντας εναρκτήριο σάλπισμα της νέας χρονιάς με αβγά, τάρτες, πίτες, τηγανίτες, κέικ κι ένα κομμάτι βασιλόπιτα ακόμη.

«Penny Lane»: Αμερική μέσω... Λίβερπουλ

Όνομα αλά Βeatles, αμερικανο-εμπνευσμένο comfort food, στιλ χαρούμενο-βιομηχανικό και κοκτέιλ σε ένα casual, νεανικό εστιατόριο που έχει κλείσει δύο χρόνια­ στον πεζόδρομο της Θουκυδίδου στο Χαλάνδρι και... ­μεγαλώνει ωραία.

Έχουμε κι εμείς «Penny Lane»

Το αδερφάκι του cafe-bar «9Βήτα», επίσης στο Χαλάνδρι, ξεκινάει από νωρίς με καφέ, μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο και…