Monk

Κομψό, ατμοσφαιρικό, με 200 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, που σερβίρονται και σε ποτήρι (συντηρούνται με το έξυπνο σύστημα Coravin, το οποίο αντλεί το κρασί από τη φιάλη δίχως να αφαιρεθεί ο φελλός), ικανή λίστα ποτών και αποσταγμάτων για μιξάζ και κάποιες προτάσεις για τσιμπολόγημα ή φαγητό με μεσογειακή βάση και έθνικ πινελιές. Brunch καθημερινά. Το καλοκαίρι ανεβαίνει σε ένα όμορφο roof garden με boho αύρα και ωραίες μουσικές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Όλες οι εξελίξεις στα wine bars

Νέα θερινά πόστα, δροσιστικές καινοτομίες με γευστικότατα κοκτέιλ, προσθήκες υπηρεσίας delivery, επεκτάσεις σε πεζόδρομους, πλατείες και βεράντες. Παρουσιάζουμε τις άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο χώρο των wine bars.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
04/07/2020

Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά στο όμορφο roof garden.

10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

Τα wine bars της πόλης αλλά και τα εστιατόρια όπου το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέκουν τον δικό τους θελκτικό after office μίτο, και μας ξεμυαλίζουν με ταξίδια σε μυρωδάτους αμπελώνες, με όχημα τις εκλεκτές τους ετικέτες και τη δυνατή παρουσία του ελληνικού terroir.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

5 wine bars για ψαγμένες συναντήσεις στο κέντρο

Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.

Ραντεβού με το Κτήμα Θεόπετρα

Τέσσερα κρασιά τον οικογενειακό αμπελώνα της οικογένειας Τσιλιλή κι ένα παλαιωμένο τσίπουρο στο επόμενο wine dinner του «Monk».

Τέσσερα καινούργια brunch στο κέντρο της πόλης

Η φρενίτιδα του πρωινο-μεσημεριανού τρωγοπίνειν συνεχίζεται αμείωτη, ιδού λοιπόν ένα χορταστικό κουαρτέτο γευστικών spots που ρίχνουν στο τραπέζι από beignets και μεξικάνικα αβγά Benedict μέχρι μια πικάντικη Bloody Maritsa.