Χρύσα-Χρύσα

Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε, έχοντας ενδιαμέσως κάνει για κάποιο διάστημα μια στάση στον Κεραμεικό. Το γευστικό στόρι συνεχίζεται στη συμβολή Καλλισθένους και Αιολέων, με τη γειτονιά να έχει αλλάξει πλέον αρκετά. Η ταμπέλα του χώρου που διαμόρφωσε η Λιάν Βερμέερ σε βιομηχανικό ύφος, με arty στοιχεία και κυρίαρχο χρώμα το γκρι, τώρα γράφει «Χρύσα-Χρύσα». Πιο casual, κάτι μεταξύ εστιατορίου και μεζεδοπωλείου, το στέκι της Χρύσας Πρωτόπαππα έχει εξαιρετικές τιμές και πολλή νοστιμιά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Χρύσα Χρύσα

Μεζέδες με ονομασία προέλευσης

17/10/2022

Μια βραδιά στη «Χρύσα Χρύσα»

Το εστιατόριο της Χρύσας Πρωτόπαππα στην οδό Αιολέων είναι ταυτόχρονα industrial και μπιστρουδένιο. Και νόστιμο...

Πετράλωνα Άνω (και) Κάτω: 8 νόστιμες στάσεις

Εδώ χοχλιοί, εκεί pad thai, παραπέρα κατσικάκι με λευκό κρασί, μέλι και άγριο θυμάρι, μοιρασμένα στις δύο όχθες των γραμμών του ηλεκτρικού.

8 εστιατόρια με αύρα γειτονιάς

Το αστικό καλοκαίρι παίρνει στον ώμο το τραπέζι, το ακουμπάει στην αυλή, στο πεζοδρόμιο, στην πλατεία, στάζει κρασί στο ποτήρι, βάζει δύο παγάκια στο τσίπουρο κι αναπνέει γειτονιά.

Χρύσα-Χρύσα

Μία από τις πιο ευγενικές περσόνες της αθηναϊκής σκηνής επανέρχεται στην παλιά της γειτονιά. Η Χρύσα άνοιξε ένα όμορφο, πιο απλό μαγαζί στα Πετράλωνα, με εξαιρετικές τιμές και πολλή νοστιμιά.

Η «Χρύσα» πίσω στα παλιά της λημέρια

Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες, σε ένα νέο χώρο με διαφορετικό γευστικό στιλάκι.