Cookoovaya

Το πολύ δημοφιλές εστιατόριο των Ιλισίων συμπληρώνει την πρώτη του δεκαετία ανανεωμένο, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί αλλά και μια κομψή ξύλινη μπάρα να σιγοντάρει τη δράση απέναντι από την ανοικτή κουζίνα. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Περικλής Κοσκινάς παραμένει πιστός στην κλασικό πνεύμα της ελληνικής κουζίνας, φροντίζοντας να αναδεικνύει την υψηλού επιπέδου πρώτη ύλη με μινιμαλιστικές μοντέρνες παρεμβάσεις. Βραβείο Ελληνικής κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €65

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;

Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/02/2024

Cookoovaya

Το πολύ δημοφιλές εστιατόριο των Ιλισίων συμπληρώνει την πρώτη του δεκαετία ανανεωμένο. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Περικλής Κοσκινάς παραμένει πιστός στο κλασικό πνεύμα της ελληνικής κουζίνας, φροντίζοντας να αναδεικνύει την υψηλού επιπέδου πρώτη ύλη με μινιμαλιστικές παρεμβάσεις.

Περικλή Κοσκινά, πώς νιώθεις για τα 10 χρόνια της "Cookoovaya";

Μία κουβέντα δίχως γαρνιτούρες με τον σημαντικό σεφ, με αφορμή τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας από την εμφάνιση του κλασικού -πια- αθηναϊκού εστιατορίου.

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης

Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.

Lunch break σε high end αθηναϊκά εστιατόρια

Πού και πώς τρώμε πια 'βραβευμένο' μεσημεριανό στην Αθήνα.

Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.