Vintage

Ατμοσφαιρικό wine bar & bistro, με εκτενέστατη οινο-συλλογή που φτάνει στις 650 ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα – σχεδόν όλες σερβίρονται και σε ποτήρι με το σύστημα Coravin. Λίστα τυριών και αλλαντικών, προσεγμένα σνακ και μεσογειακά/διεθνή συνοδευτικά πιάτα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Από 4 μ.μ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Όλες οι εξελίξεις στα wine bars

Νέα θερινά πόστα, δροσιστικές καινοτομίες με γευστικότατα κοκτέιλ, προσθήκες υπηρεσίας delivery, επεκτάσεις σε πεζόδρομους, πλατείες και βεράντες. Παρουσιάζουμε τις άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο χώρο των wine bars.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
04/07/2020

Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Πώς θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί;

5 wine bars για ψαγμένες συναντήσεις στο κέντρο

Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.

Vintage

Ένα κορυφαίο wine bar διεθνούς επιπέδου, σε έναν στιλάτο χώρο μέσα στο ιστορικό κτίριο του Χυτήρογλου, αποθεώνει το καλό κρασί με 600 ετικέτες και σερβίρει νόστιμο bistrot food. Αρμονίες που φυσάνε, οίνος και συμπάθεια.

Προτάσεις για δείπνα που ταιριάζουν γάντι με τον Βαλεντίνο

Σύρμα, ο Άγιος Βαλεντίνος! Έρχεται στα εστιατόρια της πόλης στις 14 Φεβρουαρίου και ζωγραφίζει καρδούλες στα πιάτα.

Wine Bars: Το trend που ήρθε για να μείνει

Πριν από λίγα χρόνια μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η επιτυχία έφερε την εξέλιξη, ο κόσμος αγάπησε τη νέα έξοδο και, όπως φαίνεται, τα wine bars ήρθαν για να μείνουν.

Delicious France: Γαλλικό πανοραμίκ

To 5ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας ξεκινά και στήνει στην Αθήνα από τις 17/11 μέχρι τις 15/12 ένα ολόκληρο δίκτυο γεμάτο κάθε λογής νοστιμιές στέλνοντας ένα μήνυμα γευστικού πολιτισμού.